torsdag 14 mars 2013

Beställningskort!

Det är inte ofta jag får beställningar på kort, men rätt som det är händer det!! Borde kanske köpa en trisslott oxå?

Det var en arbetskompis till fina sambon som fått en dotter och de hade skramlat till bebiskläder och whiskey, så han lade huvudet på sned och tiggde om ett kort. Självklart!!

Det var evigheter sen jag gjort ett sånt här klänningskort och när jag hittade mallen i mina gömmor blev jag supersugen :)

Jag har skrivit ut mallen två gånger i två olika storlekar, en till cardstocken och en lite mindre till det mönstrade pappret. Bara att rita av och klippa ut :) Fina vännen Johanna var här för några veckor sedan och lärde mig göra såna här söta änglar och den passade ju perfekt!! Stämplade och embossade textstämpeln (som jag haft i evigheter och inte har en aning om vilken tillverkare den är ifrån) och stansade sedan ut med en spellis.

Färgade in lite med svagt rosa innan jag tog bort diesen. Vacker spets och små blommor från Nellie Snellen-puncharna. När man öppnar kortet finns det stort utrymme för alla som ska klottra dit sina namn :)En enkel hälsning i det vackra hjärtat från ett Maja Design klippark.


Det blev visst en del Oh och Så fiiint när kortet visades upp på jobbet, känns skönt i hjärtat :)

2 kommentarer:

  1. Superfin modell på klänningskortet!!
    SNYGGT!!

    SvaraRadera
  2. Det blir "Oh" och "så fiiint" från mig med. Härliga papper.

    SvaraRadera