onsdag 20 november 2013

Vår solstråle...

För någon vecka sedan var jag ju på pysselträff och faktiskt fick jag en hel del gjort. För det mesta på träffar så sitter jag bara och tittar på mina saker och kommer aldrig riktigt i gång, men den här gången avveck det hela från det vanliga, kanske en ny trend :)

Bland annat fick jag gjort en LO och den tänkte jag visa er idag:
 Eftersom fotot är ganska ljust och milt så valde jag papper i samma ljusa, milda toner. Vitt och rosa passar min lilla linslus :) Lite blommor och blader så klart och bakom fotot kan skymtar lite ostduk och en kakservett. Lättaste sättet att fästa ostduken är med limstiftet från Tim Holtz! Helt otroligt så bra resultat det blir, sånt gillar jag!Bakom fotot har jag använt den söta fjärilsdiesen i vit cardstock med stickles på. Vit wellpapp fick oxå plats tillsammans med lite bling på fotot.

Lite här och där på det mönstrade pappret har jag stansat med en av Martha Stewarts kantstansar, och sen låtit i ett mönstrat papper som går ton-i-ton titta fram. En liten rolig detalj tycker jag :)Och så rubriken på LO'n, hon är ju verkligen vår solstråle så rubriken passar perfekt!Får ni mycket gjort när ni är på träffar?

1 kommentar:

 1. Helt underbart vacker layout vännen!
  Ljuvligt fina färger och vackra detaljer!

  Nästa gång vi ses behöver jag en "layout kurs"!!!!!

  Önskar dig en riktigt bra helg!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera