torsdag 21 februari 2013

Lycka och vänner - 2

Denna veckan har vi sportlov här i vår del av landet, å som vanligt tror jag alltid att vi ska hinna med att göra massa roligt, hahahah!

Nåja, som utlovat kommer här nu LO:n från Pysseldags-inlägget i måndags i alla fall:
 Visst är det härligt när man hittar sig en BFF!! Min dotter hittade sin i stallet... Jag stansade ut den vackra ramen med min senaste spellbinder-dies och fotot med en passande oval å så fäste jag dem på LO:n med 3D-kuddar. Rotade fram lite fina spillbitar från lådan, skar till dem i remsor och fäste dem med ett par varv raksöm på symaskinen. Troligen den enklaste bakgrund jag nånsin gjort, hihi... Biljetter!! Det kan man aldrig få för många av och de passade såååå bra till det här. Hittade en mycket gammal öljett (troligen från början av min pysselkarriär) som jag fäste öljetterna med. Blom-charm i en rosett. Denna gången lyxade jag till det med Prima-blommor!

Vacker bred spets som jag fäste med häftklamrar.De stora bokstäverna är vanliga vita chipboardbokstäver som jag färgade in med distressfärg och sen lackade över. Såg att jag missat lite med lacket här och där, men jag tycker allt att det blev ganska fräckt det oxå!

Senare i veckan är jag tillbaka med ett födelsedagskort jag gjorde till min dotter 
som fyllde år i lördags. 10 år, gisses vart tar tiden vägen??!!

1 kommentar: