söndag 10 februari 2013

Behövde en kartong...

Som jag skrev i onsdags så gästar jag ju Pysseldags nu under februari så det blir lite mer uppdaterat här i bloggen nu :)

Jag ville göra något roligt och pilligt alster så jag gav mig på att göra en form av låda/karton så jag kunde ge bort en semla till någon god vän (denna fick min ridinstruktör, man måste ju smöra lite, hihi).

 
Så jag satte mig ner och fundera lite på hur jag snyggast skulle få till det hela, och det resulterade i att jag knåpade ihop den här fina kartongen.I mitten-delen är det två mindre "flärpar" som jag bara har vikt ner, de håller sig nere eftersom toppen är fastknuten med en rosett. Men lite snyggt ville jag ju att det skulle vara så jag stansade "fläparna" med en kantstans från Martha Stewart.
 Jag ville ju att det skulle synas vad som var inuti kartongen så jag stansade ut ett hål och fäste på insidan en bit OH-plast.

En "glasblomma", minirosor och en pärldekoration fick bli utsmyckningen.Jag har skrivit ut Semle-stämpel på vit slät cardstock. Sen färgade jag in den i blått och stämplade den fina skylten och kaffefläckarna ovan på. Baksidan av tag:en fick en liten hälsning stämplad inuti en utstansad oval från Spellbinders. Och nog sjutton är en semla en riktigt god vän och även ett gott sällskap!!Återkommer nästa vecka med andra fler alster från mitt gästspel :)

2 kommentarer:

  1. Oj vad fin den blev!! Finns det en beskrivning på den?

    Kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Gud vad fin!!!!! Och semlan ser såååå god ut!!
    Kram Sophie

    SvaraRadera