tisdag 28 augusti 2012

Kort och pås-topper


I går var min sista dag som gästis här hos Pysseldags så idag tänkte jag visa två av de tre alster som jag visade då.

Först ett kort i vintagestil med läckra dekorationer:

 Jag har använt vit cardstock som bas och sedan stansat ut toppen med en dies från Tim Holtz. Även stämplat den med Kaffefläcksstämpeln.

På framsidan finns två "spelkort" som jag tuffsat till med rivna kanter och spräckta sidor, och sedan stämplat med kaffefläcksstämpeln även här. Gillar verkligen den här stämpeln, den är så jag liksom :)

Stämplat på vit cardstock och stansat ut kanten nertill, å så en matta av brun cardstock gjord på samma sätt. Å här kommer då de coola dekorationerna!!

Jag har stämplat med StazOn på krymplast, stansat eller klippt ut dem, gjort hål för band/snöre och sedan kört med värmefönen.

Blir så himla fina och annorlunda charms :) En till charm med den eleganta mannen! Visst är det en fin stämpel?

Man kan ju gå hur långt som helst och färglägga bakgrunder, smeta på vax på kanterna, limma papper på baksidan m.m. Blommor och en cool knapp som dekorationer.Om man drar i snöret som håller de söta charmsen så får man upp ett kort där man kan skriva sin hälsning. Där har jag stämplat flera gånger med kaffefläcksstämplen utan att ta på ny färg.


Nästa alster är en påse med maränger!!!
Jag har köpt mig en glassmaskin i sommar och då går det åt massor med äggulor, så igår bestämde jag mig för att göra maräng på all äggvita som blir över :)

Kan säga att det blev en hel massa maränger, hihi. Så jag passade på att göra en liten påse med en hemmagjord pås-topper. Perfekt att ta med tillsammans med en bytta glass när vi ska gå bort nästa helg!Och visst passar väl den här stämpeln perfekt?!

Stämplat med brun dyna och embossat, så så några cirklar för att föröja motivt. Å blommor  så klart :)
Till baksidan blev det ett papper där jag både kunde stansa ut ett motiv och matcha med pappret på rektangeln.Mitt sista alster visar jag här senare i veckan, men är du nyfiken får du kila in till Pysseldags!

3 kommentarer:

 1. Såå fint. Charmsen av krympplast var ju toksnygga.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så otroligt mycket fint!
  Gillar dessa härliga textstämplar!
  Ha det bra!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Såå läckert sååå :D

  SvaraRadera