tisdag 7 augusti 2012

Är så glad över...

... att gästa hos Pysseldax under Augusti!

Japp!!! Tidigt i våras frågade Cica mig om jag hade lust att gästa hos henne under Augusti. Med så läckra stämplar så kan man ju inte säga nej :)


Först ut denna veckan blev ett kort:

Som några av er som tittar in här vet så gillar jag kortvikningar och nu var det länge sen så jag bestämde mig för att göra ett Center-step-card. Det är en del mäta men jag tycker kortet blir så fint så det är det värt, hihi...

Och denna gången passade jag även på att rita av alla delar på papper, bara att klippa ut mallarna och sen rita av varje gång. Då slipper jag mäta så mycket nästa gång :)

Jag blev kär direkt i den här stämpeln när jag såg den i butiken, så när jag fick välja stämplar själv försvann den här fort ner korgen, hihi... Dessutom passade den ju så himla bra till de finfina nya spellbinderdiesen jag fick av finaste Johanna  på min födelsedag. TACK vännen!!Stämplade med brun dyna och embossade med genomskinligt pulver. Tycker det ger textstämplar så vacker lyster. Visst är den finfin? Lite blomster är ju ett måste, hihi... Ser ni de små skruvade beige sakerna som sticker upp överst? Det är de avklippta stjälkarna från de vita blommorna som jag snurrat till lite runt en virknål. Det är sällan som jag gör mig besväret att fixa en insida. Kan egentligen inte förstå varför för det blir ju så himla fint!!


Det var det jag tänkte visa idag, men jag är tillbaka på torsdag med det andra alstret som jag visade, men vill du inte vänta är det bara att kila över till Pysseldax blogg!


6 kommentarer:

 1. Jättefint kort! Härliga färger och underbar stämpel!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Grattis till "uppdraget".
  Gillar ditt kort (även det andra alstret du hade med hos Pysseldags). Ibland blir man påmind om vikingar man inte gjort på ett tag - så blev det för mig här!!
  Tack för din inspiration!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så underbart kort! Gillar vikningen och stämpeln var ju jättefin.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Så snyggt, stämpeln är ljuvlig. Vad är det för märke på den lilla fina provdockan? Den är så söt. Kram Gertrud

  SvaraRadera