lördag 18 augusti 2012

Distress Markers

Jag har gjort ett motiv med Distress Markers. Dessa roliga pennor!! Ett ganska snabbt och enkelt kort, men det behöver ju inte alltid vara så avancerat heller... Less is more :)

Jag började med med motivet. Plockade fram önskad stämpel, vit cardstock att stämpla på och mina Distress Markers. Jag har använt 3 olika gröna nyanser och 3 olika orange lite huller om buller så det blir mer liv i motivet.

Det jag gjort är att måla direkt på stämpeln. Först med de gröna och sedan med de orange.

När jag färgat in hela stämpeln så andas jag på stämpeln så att allt jag målat blir fuktigt igen. Och eftersom Distress Markers reagerar med vatten så blir det lagom med några "hö hö" på stämpeln.

Jag stämplade motivet och snabbt som attan hällde jag sen på clear embossingpulver. Inget man måste men jag tycker det blir en fin effekt :)

När motivet var färdigt så stansade jag ut det hela med en spellbinderdies och lät sedan diesen sitta kvar medan jag mjukt färgade in den vita cardstocken med lite Distressfärg.

Sen stämplade jag den fina texten som kommer från Catslife Press, såååå många coola stämplar de har :)
 Denna vackra fjäril följde med Craft Stampers augusti-nummer (en underbar tidning, har du inte provat den så föreslår jag att du beställer dig ett nummer på en gång!) så den passade jag på att använda. Stämplade på en spillbit, klippte ut den och sen ett tjockt lager med 3D-lack.

Å så har jag sytt lite slarvigt runt kanterna på den beige cardstocken.


De söta blommorna har jag gjort med blompunchar från Nellie Snellen. Bara älskar dessa stansar där man både stansar ut och embossar. Det blir så himla fint resultat.6 kommentarer:

 1. Jättefint kort! Härliga färger, fina detaljer!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Snyggt!!!
  Det här sättet att färglägga passar mej perfekt :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort! Rolig idé! Gillar dina hö hö... :D

  Kram

  SvaraRadera
 4. Snyggt kort!
  Gillar hur du gjort det stämplade motivet!

  SvaraRadera