fredag 16 oktober 2009

Jag vann, jag vann, JAG VAAAAAANN!!!

Kan ni tänka er? Jag vann en tävling på Svensk Scrapbooking förra veckan!! Är så lycklig att jag hoppar i stolen :) Kortet som ligger överst i förra inlägget, det blå gula ramkortet var det som jag vann med. Och priset är rykande färska stämplar från Arkivet minsann. Såååå roligt :) Lovar att jag återkommer med bild när vinsten dyker upp i brevlådan...

En LO har jag oxå hunnit med att göra. På våra måndagsträffar har en del av oss börjat göra varsitt "A till Ö-album". Om vi gör en bokstav i alfabetet varje måndag så är vi färdiga i slutet av maj, fniss...

Så i måndags började jag bokstaven A och så här blev min LO:


Ordet jag valde är Angels. På bilderna (som är i usel kvalité, jag vet) är min gammelfarfar och gammelfarmor. De är döda sedan ganska många år tillbaka, men när de fanns här hos oss så var de hela min värld!

Crackle Paint och 3D-lack på bokstäverna. De där små praktiska bokstavsstickersen och en supersöt charm. På pappret som är under bokstäverna är det ett lokomotiv och det var jag bara tvungen att ha med för (gammel)farfar var ångloksförare på sin tid... För er som är födda i Kalmar kanske ni minns det gamla ångloket som stod uppställt vid bommarna vid slottsallén i Kalmar. Det tåget hade minsann min gamla kära farfar kört på sin tid...


Brun spets och över det har jag klistrat fast det läckra pärlbandet. Rivna kanter på de flesta kanterna och så har jag chalkat dem så klart :)

Underbara ljuvliga blommor från prima! Det är ett tag sedan jag köpte de här blommorna, men inte förrän nu har jag kommit mig för att använda dem. Gör ni oxå så? Köper något som ni egentligen tycker är lite för dyrt, sedan lägger man det på hög hemma för att man är för feg för att använda de dyra sakerna? Knasigt, då blir de ju ännu dyrare ju ;)...

Nu ska jag ta och hoppa i säng, ska till Kalmar och shoppa med tonåringarna i morgon så jag behöver all sömn jag kan få, hihi!

Kram på er läckerbitar!
BellaMio

14 kommentarer:

  1. Jag är inte förvånad över att du vann, jag själv röstade på dig och tycker verkligen att du gjorde ett riktigt snyggt kort!

    SvaraRadera
  2. Garttis till din vint det var ett sånt fint alster du gjort.

    Vilken kul idè att göra A-Ö.
    Helt underbart A du gjort. Charmen var ju bara så passande till allt annat vackert.

    Kram till en underbar vän
    Louise

    PS: Ha en fin dag i Kalmar DS

    SvaraRadera
  3. Jättegrattis! :-D Superläckra alster.

    SvaraRadera
  4. Klart att du vann med det fina kortet! Men DU, så snygg LO!!! Och vilken najs idé att scrappa ett sånt album, jösses, vilket projekt! Kul! Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. GRATTIS igen till vinsten, helt suveränt ramkort!! Du råkar händelsevis inte ha nån beskrivning på hur man gör såna??:)
    Helt underbar LO oxå, du är fantastisk på vackra detaljer! Vad trevligt det låter med scrapträffar- har själv ingen i bekantskapskretsen som delar detta intresse men desto trevligare då att få ha så duktiga DT-kollegor!!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  6. Grattis tjejen! Det var ju ett supersnyggt alster - så det är inte konstigt att du gick och vann! ;-)
    Jag gillar stämpelmotivet ;-) Och jag är grymt impad av hur du lyckats få till det så bra med just blått & gult - färger som jag kan tycka är nästintill "omöjliga"...

    Din A-lo är ju också supervacker!
    Blommorna är rackans så snygga - och ja, jag gör precis likadant, köper på mig vackra ting, men vet inte riktigt när jag ska använda mig av dem... :D

    Ha de bäst snäckan!
    Kraaaam / Angelica

    SvaraRadera
  7. Stort grattis till vinsten!!! Är inte särskilt förvånad, det var ett himla fint kort!
    Vad underbar din LO är! Jag har tyvärr inte så många gamla foton och om jag hade det vet jag inte om jag skulle våga scrappa dem... det är väl ungefär som de där scrapsakerna man köper och lägger på hög! För jag gör precis likadant! ;)

    Kram Helén

    SvaraRadera
  8. STORT GRATTIS till vinsten :)

    Jätte snygg LO du gjort.
    Det var samma för mig när min gammel farmor och farfar levde, de var mina bästa vänner och jag saknar dom enormt.

    Ha de gott.
    Kram Gurkiss

    SvaraRadera
  9. Stort grattis till vinsten!!! Och vilken underbar Lo du gjort - älskar detaljerna!
    Ha det bäst tjejen!
    kram ztina

    SvaraRadera
  10. Hej!

    Vill bara titta in en stund och se vad du pysslar med. Articsisters är med och sponsar på Scrapptorget så därför trillar jag in på din sida.

    Ha en underbar vecka.

    SvaraRadera
  11. Stort grattis till din vinst!!! Ramkortet var ju bara sååååååååå underbart!!! Jättefin Lo på dina "gamla" jag har tänkt göra något liknande på mina "gamla" för det finns ganska fina bilder på dem (eller ska man säga charmiga bilder)
    Ha det bäst vännen
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  12. GRATTIS till vinsten! Åååå vilken vacker LÓ du har gjort!!! :D Vilken superidé att göra ett album från A till Ö!

    Hoppas att allt är ¨bra med dig!
    Ha det gott!
    kjaaaaam Pernilla

    PS: Jag var på scrappträff i helgen och min kompis blev såååå imponerad av dina blommor som du skickade till mig!

    SvaraRadera
  13. GRATTIS!!!! Inte det minsta förvånad över att du vann :) Ursnyggt!!!
    Gorjuss tjejerna är ju lovely <3
    Kul med ett icke-traditionellt kort också ;)

    Och din lo...oh my...såå vacker!

    Kramar

    SvaraRadera
  14. Såååå snyggt!! Ett stort grattis!!
    Kram
    Susanne

    SvaraRadera