måndag 8 juni 2009

Vilken helg!!!

Åh, vilken helg jag haft!! Alldeles, alldeles underbar!
.
Min kära sambo har fyllt 40 för någon vecka sedan, och då fick han en helg i Stockholm av mig och hans två syskon.

Vi åkte upp i fredags förmiddag. Och hela helgen har gått i matens tecken vill jag lova! Vi har haft picnic (fast vi fick sitta inne för det var för sjutton bara +8 grader ute!), ätit stenugnsbakad pizza, haft choklad- och vin-provprovning. Medan jag var på besök hos min DT-mamma så var de andra tre på kanalkryssning i skärgården med brunch, som för övrigt hade varit en orgie i underbar mat! Sen har vi hunnit med en trerättersmiddag och ett Casino-besök oxå! Jojo en helg helt klart värd att både minnas och upprepas, hihi..

På lördagsmorgonen så kom min DT-mamma, underbara FIA, och hämtade mig. Vi åkte hem till henne och jag frossade loss ordentligt i hennes härliga butik! Åh så mycket härliga saker jag har med mig hem. Och tro det eller ej, men det blev faktiskt pengar över oxå!
.
Fram på förmiddagen kom Sophia och Suss och pysslade med oss. Anna kom förbi en sväng och sa hej oxå!Det var så roligt att få träffa er tjejer!! Synd bara att jag inte kunde stanna längre! Men nästa gång så!! Och tack Suss för att du visade mig hur Alcoinks fungerar... Nu måste jag ju shoppa det oxå :)
.
Men nu kan jag inte hålla mig längre!! Nu måste jag bara visa er alla fina saker jag har med mig hem!!! Kolla bara!!
.

.
.
.
.
.
.

Visst är det hur mycket fiiiint som helst!! Det ska bli så roligt att sätta tänderna i allt detta! TACK SNÄLLA FIA FÖR EN UNDERBAR LÖRDAG!!!

Men inte nog med det... När jag kom hem på söndagseftermiddagen (med feber och dunderförkylning kan tilläggas), så hade jag ett så underbart mail i min inkorg!

Jag hade vunnit maj månads tävling hos Pysseltagen! Jajamen! Tänka sig att jag hade gjort det!! Priset var 150:- i ett presentkort att shoppa för i butiken OCH en månads gästDT hos dom! WOW säger jag bara!! Sjuk som jag var, for jag upp och började dansa runt skrivbordstolen och svimmade nästan av utmattningen som kom som ett brev på posten förstås. Men jisses! Jag känner mig verkligen som en liten turgumma just nu! TACK snälla ni i DT-teamet som röstade fram lilla mig!

I morgon ska jag till Kalmar och pyssla tillsammans med min goa goa vän Louise! Det ska bli så kul! Ska visa henne hur jag målar med mina MCP-pennor. Sen blir det go lunch på stan och en vända i några buriker förstås!

Nu ska jag ta 2 värktabletter och hoppa i säng!

Kram på er mina goa vänner där ute!

10 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Grattis grattis, och ditt bidrag var ju bara så underbart. Kul att få se vad du hittar på hos dom. Shoppingen ser helt fantastisk ut, mycket roliga och fina grejer. Krya nu på dig och ha så roligt i Kalmar med Louise och hälsa henne så gott.
    Många kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Åh, du milde vad mycket fint, så kul att få frossa loss ordentligt...verkar som ni haft en riktig kanonhelg, det behöver man ibland :) fina alster du gjort oxå, härliga små presenter till fröknarna, så fina kort!!! Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Ha det bäst nu och krya på dig tills i morgon så ska jag ta hand om dig i stora staden ;o)
    Kram å god natt för i morgon syns vi tidigt.

    Louise

    SvaraRadera
  4. Oooh vad fina saker du har köpt, jag är INTE avundsjuk (bara liite...)! :P Låter som om ni haft en underbar helg! :D Jättegrattis till vinsten, det ska bli så roligt att se vad du hittar på hos dem. *kramas* Nu ser du till att bli frisk snart för jag kommer ha gigantisk scrapabstinens när jag kommer hem i nästa vecka och då vill jag pyssla med dig! :D
    Kraam!

    SvaraRadera
  5. ooooo .. va massa fina grejer du har handlat!! kul!
    Grattis till vinsten, ett underbart kort du hade gjort juh..
    Ha det fint!
    kram kram!

    SvaraRadera
  6. Öööh, är du säker på att pengarna räckte??? :) Blir nästan lite avis på allt fint. Kul att helgen blev lyckad, även om du inte var så pigg mot slutet. Trist!!!
    På återhörande!

    SvaraRadera
  7. Vilken fantastisk helg du haft OCH allt roligt du fått köpt med dig!
    Ett jättegrattis till din vinst!
    Hoppas du nu kryar på dig så du riktigt kan njuta av alla nyinköp =D

    SvaraRadera
  8. Grattis till vinsten! Vilka underbara saker du har köpt! Jag blir alldeles avis! :) Det låter som om ni har haft en kanonhelg i Stockholm! Va kul! Själv ska jag dit på dop i juli. Min systerdotter ska döpas och jag blir gudmor åt henne.

    Ha det bra och krya på dig!

    kramis Pernilla

    SvaraRadera
  9. Men oj vad mkt blommor, nu blir jag ju riktigt avundssjuk....vill oxå ha... ;o)
    Vilken härlig helg ni verkat att ha haft.
    Kramar
    camilla

    SvaraRadera
  10. Hejsan!
    Det var så jättetrevligt att få träffa dig hos Fia!!!!!Det måste bli fler gånger!!
    Så trist att du blev förkyld på söndagen- jag hoppas att det gick snabbt över?
    Jag har skrivit ut din fina korg tutorial och satt in den i min inspirationspärm- den kommer helt klart att användas många gånger! Sophia har redan gjort sådana korgar till fröknarna i våra döttrars klass.
    Ha det så gott i regnet!
    kram, Suss

    SvaraRadera