söndag 21 juni 2009

Inte riktigt nöjd...

Så roligt det är med CC! Jag har suttit igår kväll och nu på förmiddagen och knåpat till Svensk Scrapbookings CC. Har hunnit med att göra min bingobricka och en LO än så länge. I denna CC så är det skapa efter skiss som gäller för hela slanten och det passar mig perfekt! Tycker det är jätteroligt att försöka variera en förutbestämd skiss till att passa min stil, och det är så roligt att se alla olika bidrag.
.
Dock har jag inte hunnit fota mina bidrag ännu så jag tänkte visa er en LO jag gjorde för någon vecka sedan. Jag brukar vara nöjd med mina alster, även om de inte blir som det var tänkt från början så är jag oftast nöjd när jag är färdig. Men denna LO är jag inte nöjd med, tycker den blev lite för rörig...
.
Titta själva och säg vad ni tycker!

Massa blommor, rivna kanter och härlig spets. Allt som är JAG!


Lycka över att äntligen ha fått den där sparkcykeln...


Filthjärta, läckra pins och Primas härliga bård.

Det är glitterlim på vissa blommor och så har jag knorrat stjälkarna. Jag har använt mig av ett grönt bladband och skapat en ranka som går runt halva LO'n.

Jaja man kan ju kanske inte vara nöjd varenda gång...

Stor kram !

10 kommentarer:

 1. Jag tycker den är jätte-jättefin! =) Gillar spetsen runt fotot..Snyggt! =)
  kram!

  SvaraRadera
 2. Hm, du tror inte att den kommer att kännas rätt efter ett tag? Den är otroligt välgjord. Håller med Essmo, supersnyggt med spetsen.

  SvaraRadera
 3. Hejsan vännen.........
  Lo´n är jättefin och välarbetad gillar speciellt spetsen runt fotot och rankan är jättesnyggt gjord. Du ska absolut vara nöjd.
  Ha en skön måndag
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 4. Du är galen...inte nöjd??? Jisses, den är ju underbar. Gillar verkligen spetsen runt fotot och blomrankan....härliga färger....nä du...den måste du allt vara nöjd med...jag tokgillar den!!

  Ha det braaaaa!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är mycket detaljer på en och samma LO men jag tycker att du har fått ihop dem på ett jättebra sätt. Håller med resten om att spetsen runtom verkligen är en fin detalj men jag gillar även blommorna och rankan. Snyggt oxå med texten i det svarta mot det rosa...ja, tycker du verkligen kan vara jättenöjd med denna LO!

  Kram Madde

  SvaraRadera
 6. hej
  tack för titten!
  jag har köpt alkoinksen hos Inkywings, de har ganska stort utbud.

  SvaraRadera
 7. Den var ju jättefin med många fina detaljer och härlig färg!!!!

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Jättefin Lo!!

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 9. Den är jätte fin du kan vara jätte nöjd det kan jag lova dig.

  Kram Louise

  SvaraRadera