måndag 29 juni 2009

Fest

Ja gubben har ju fyllt fyrtio för ett tag sedan och i lördags var det dax för fest. De var 10 st kompisar som alla fyllt/fyller fyrtio i år som fixade en megafest. Över 120 gäster!!! Och fest var det, till långt in på småtimmarna...

Hur som så skulle födelsedagsbarnen var utklädda till Cowboys för att alla gäster skulle veta vilka de var. Sagt och gjort. Vi fixade och trixade och till slut hade vi fått ihop en snygg väst, byxor, vit skjorta, picadoll med hölster, hatt förstås och lite atiraljer. Men något fattades... Så efter lite funderande kom jag på att en klocka måste han ju ha!

Sagt och gjort, jag satte mig en kväll och scrappade ihop en klocka. Ett sånt där fickur ni vet. Det var så roligt att göra något annat med alla sina pysselkunskaper!

Visst är den fiiin?


CC'n på Svensk Scrapbooking är slut nu. Och jag hann med 5 bidrag denna gången. Nu det ska bli spännande att titta igenom allas alster och se vem som vinner.

Bilder på bidragen kommer...

Nu är det dax för frulle!

Soliga kramar!

7 kommentarer:

 1. Låter som en kul fest och var du där så var det säkert skit kul.

  Kram Louise

  SvaraRadera
 2. Vilken fin klocka och tänk vad bra att man kan göra lite av varje själv. Härligt med en stor sommarfest, vädret kan man ju inte klaga på, perfekt festväder.
  Ha det gott
  Kraaaaaaaaaaaam Eva

  SvaraRadera
 3. Grattis till DT platsen! Var du verkligen värd!

  Kraaaaam Camilla Millas

  SvaraRadera
 4. Yeay, jag visste väl det!!! Stora grattis vännen! Klart att du blev DT för CountryScrap, det passar ju dig som handen i handsken! :-D

  SvaraRadera
 5. Grattis till DT-platsen!! Ser fram emot att få jobba ihop med dig!! Kram :)

  SvaraRadera
 6. Att du skulle knipa en plats förstod jag ;)Grattis! Ser verkligen fram emot att jobba med dig. Kram

  SvaraRadera
 7. Villken häftig klocka, har man bara lite fantasi så kan man fixa till det mesta, och det har tydligen du :)Kram Lena

  SvaraRadera