lördag 20 juni 2009

Midsommar har varit...

Nu har midsommar afton passerat och inte känns det som sommar ett endaste dugg. Kallt som sjutton och inte minsta gnutta sol idag.

Vi har varit hos goda vänner och när vi åkte från dem i dag (de bor utanför Jönköping) var det 17 grader. På vägen hem kom vi in i det värsta oväder jag varit med om!! Det åskade, blixtrade och regnade. och HAGLADE så kraftigt att bilarna så ut som om det varit snöstorm. Jag slängde ett öga på temperaturen och den hade sjunkit till 7 grader!!! 7 GRADER i juni!!! Fy så trist... Men mycket tid till pyssel blir det :)

Medan jag har varit borta ha jag fått en award!! Av två olika tjejer, dessutom!!YIPPiE!!! Jag blir så glad ska ni veta!!! Det betyder så otroligt mycket för mig att veta att det finns de som tittar in här och gillar vad de ser! TACK så jättemycket MILLAN M och SUSANNE!! Ni värmer mitt hjärta!

Denna award vill jag skicka vidare till följande goa tjejer:

Anneli

Ewa

Hanna

Lillnettan ( för du är den människan som jag

känner som njuter mest av kaffe tror jag!)

Det får räcka så för den här gången tror jag. Nu kliar det i fingrarna att börja med någon av utmaningarna på Svensk Scrapbooking.

KRAM PÅ ER GULLUNGAR!!

6 kommentarer:

 1. *fnissar* Tack vännen! Jag är om inte annat beroende av kaffe för att hålla virrigheten någorlunda borta. :P

  SvaraRadera
 2. Men du.. det regnar ALLTID i Jönköpingstrakten.. Varenda gång vi passerar där, påväg till mina föräldrar i Halmstad eller hem därifrån så är det alltid värsta ovädret i Jönköping.. ALltid!

  Hoppas ni hade en trevlig midsommar annars och jag hoppas att du trivs med utmaningarna på forumet.. :D

  Kramen! Maritha

  SvaraRadera
 3. Tack, sötaste du!! :) Så superglad jag blir!!!!Jag dricker också mycket kaffe. Det är ju så gott!
  Kramar i massor, och hoppas du och din familj har haft en riktigt härlig midsommar!!

  SvaraRadera
 4. hej igen,, du får tillbaks den av mig, :-))))
  Det är så roligt titta in i din blogg här blir man alltid kvar här så länge... så det går åt några koppar kaffe  Hoppas ni hade en fin midsommar!
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Tack så jättemycket, förstod inte att det var jag först eftersom det stod Eva med W:e såg det först när jag klicka på namnet och blev jätteglad. Tusen tack och det är klart att du får den tillbaka du är bara bäst!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Tack vad gó du är Mio!! Vi ses snart igen! Kram kram

  SvaraRadera