tisdag 10 april 2012

Wellpapp med ARTsy Teamet

Lite försenat pga påsken har idag ARTsy publiserat sin artikel med wellpapp som tema. Det är verkligen ett roligt material och något som alla oftast har hemma.

Så här blev mina två kort:

 Det här kortet höll jag ganska stramt men ändå färgglatt.

Jag har gjort wellpappen själv till det här kortet, superenkelt och dessutom kan man färga, stämplar, mista m.m. innan man veckar den då så får man wellpappen precis som man vill ha den. Och det gillar jag! Den här stämpeln gillar jag verkligen, det är så sant. Jag har limmat ett papper ovanpå wellpappen och sedan rivit bort bitar innan limmet torkat helt så wellpappen tittar fram. En pippifågel i grungepaper och ett lager Crackle Accent ovanpå.Och så kort nr: 2

 Här gick jag lös med färger och stämplar direkt på ett akvarellpapper. Ruggade kanterna lite för att rama in det hela en smula. Texten kan man tolka som man vill, det kan ju passa till en kär vän, eller faktiskt som flyttkort, hihi... Huset har jag stansat ut i wellpapp, embossat med lite olika pulver och sin svärtat lite extra här och där. Fräck effekt att blanda embossingpulver tycker jag.
 Små söta bilder från en Prima-stämpel. Och så en rad pippifåglar från samma stämpelkit. Fåglarna har även fått ett lager med Distress Stickles Rock Candy på sig så de glittrar så där lite lagom.De andra tjejerna i teamet har gjort superfina kort de oxå, så kika gärna in hos StampARTic!

  

3 kommentarer:

 1. Helt underbart allt du bjuder på och älskar färgerna en riktig fröjd för ögat :)

  Ha en underbar dag och vecka :)

  Kramar från Lilla vännen Inger ♥

  SvaraRadera
 2. Jättefina båda två...smart att färga in papperet innan
  man "wellar" det!!!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Det var ju rustikt och fint... o kul att c många av de saker jag äger komma till användning... tack för tipsen!!! just de där prima-biljettstämplarna är ju underbara!!!

  SvaraRadera