söndag 8 april 2012

Scrapfödelsedag!!!

Det är så härligt att ha förmånen att fylla år två gånger om året :)

Jag är nämligen med i en födelsedagsswapp på Svensk Scrapbooking och när jag gick med så var Juli som är min födelsedagsmånad upptagen och eftersom det var ok med de andra tjejerna så fick jag välja en annan månad. Så jag valde April, då har det kommit massor med läckra vårnyheter som man bara måste få lägga sina små scrapptassar på.

Så idag var det dax och titta så mycket fint jag har fått!

Titta titta!!!


 Finfina texturstämplar från alla vårs Timsen, och även hans läckra bokstäver!


En spännande burk jag hittade under en av alla mina scraprundor och blev väldigt nyfiken på. Ska verkligen bli kul att testa denna.

Refiller från Jenni Bowling, perfekt att göra fina mister av!! Tycker att det saknas ett par färger av distresserna i ljusa pastelliga färger och då passar dessa refiller (och även dynorna så klart) perfekt för de är nämligen vattenlösliga precis som distresserna så de går alldeles utmärkt att kombinera! Vackert kort från Kerstin aka Maiden som var den som hade hand om inköp av presenter till mig.Och härligt kort från Malin som inspirerat mig ännu mer till att jag absolut måste köpa det här stämpelsetet från Tim oxå!!


Allt från Min önskelista, TACK Kerstin och alla ni andra för prefekt köp! Nu ska 
jag kila iväg och leka med mina nya fina saker!!!


4 kommentarer:

 1. Å vad skoj att sakerna föll damen i smaken! :-) Tror du kommer göra fin-fina grejjer med dem! Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har setat och läst sida efter sida här på morgonen. Vad mycket fint du gör, det tar ju aldrig slut! :) Vet inte hur jag har kunnat missa din blogg?! Här kommer jag verkligen kika in titt som tätt!

  Önskar dig ett gott slut på påskhelgen!

  PS. Grattis på födelsedagen! :D

  SvaraRadera
 3. Va kul! härligt att få presenter 2 ggr om året ;-) Kram

  SvaraRadera
 4. de va inte dåliga presenter! urfina! har suktat på det där stämpelsetet som du fick men fjärilsetet från Holtz är redan på väg hem till mig! o jösses va jag längtar :)

  SvaraRadera