måndag 16 april 2012

Pastellfärger - Nä inte riktigt min grej...

Utmaningen denna gång hos ARTsy var att skapa med stämplar som vi fått från Kreativ hobby och regeln var, mjuka pastellfärger!!!

Ja jösses jag säger då det, den här utmaningen har jag dragit på läääänge, pasteller är verkligen inte min grej. Och det tog lång tid att få färdigt korten oxå! Hur sjutton gör jag något ARTsy i pasteller liksom?

Men nu har deadline för artikeln varit och artikeln visas i dag hos StamARTic. Så då får jag visa dem här oxå :)

Och det är även en TÄVLING den här gången!!! Man ska göra ett ARTsy kort i pasteller, och vinnaren får finfina stämplar från Kreativ Hobby, så skynda du oxå att skapa dig ett ARTsy kort!! Mer om tävlingen hittar du i artikeln.

Så till mitt första kort:

Jag gjorde ett ramkort med bakgrund och ram gjorda med Alco inks. Jag äger ju inte så mycket pastellgrejer, men i alco inks hade jag iallafall dessa blå/aqua-toner :)

När jag färgat bakgrunden så stämplade jag med ängelstämpeln och embossade i lite mörkare blå ton.
Textstäpeln som jag fick. Bara stämplat och embossat.Jag har gjort en ram i fimolera och så klippte jag ut en av änglarna från stämpeln och fäste i ramen och så Glossy Accents ovanpå.

Jag vet att det är evigheter sen de här rutnätsgrejen (som är självhäftande) var "inne" men det är faktiskt inte förrän nu som jag upptäckt att jag gillar det, hihi...

Jag har aldrig riktigt fastnat för knappar heller, men av någon konstig anledning har jag börjat gilla det oxå, hm...


Kort nr: 2 fick då bli i den enda pastellfärg jag tror att jag brukar använda, nämligen råååsa!

 Som då blev så här...

Jag har lekt med mister, masker och bakgrundstämpar. Å så rivit lite kanter :) Här har jag stämplat änglastämpeln på Glossy Paper och sen färgat svagt med rosa och lite grått runt kanterna. En närbild på min fina bakgrund :)Textstämpeln gjorde jag biljetter av, det är ytterligare något som jag verkligen gillar just nu!


Häng med tävlingen och visa ditt pasteliga ARTsy kort nu!!


2 kommentarer:

  1. Jag tycker att dina pastelliga kort är superfina, och du kan ju detta med... men jag blir ej förvånad :)Ha en fin vecka!!! Kramizar

    SvaraRadera