söndag 27 september 2009

Dt-skapelse...

Idag har det varit min bloggdag hos CountryScrap.

Jag har verkligen massa inspiration just nu, så jag har knåpat ihop en LO...


Vill du se mer får du kila in till CountryScrap!

Kram på er goa vänner!
BellaMio

fredag 25 september 2009

Fler alster från OscarsScrappen

Kan ni tänka er, jag hann faktiskt med fler alster på träffen. Fast inte så många som jag skulle velat! Men man kan ju inte få allt! Jag hade ju trevligt sällskap, åt god mat och två läckra butiker på plats. Vad gör det väl då att man inte hann med att delta i alla tävlingarna?

Den här lo:n har jag gjort med ett vackert kort från goda vänners bröllop. Det var en kort och vacker vigselakt. Och en lång och mycket trevlig bröllopsfest!

Det var inget traditionellt bröllop. Paret gick in till kisslåten, "I was made for loving You" så titeln var ju given.

Vit Crackle Paint på bokstäverna som jag sedan chalkt över för att få sprickorna att framträda tydligare. Ovan på det har jag lagt ett lager Crackle accent. Ett litet hjärta fick hänga ner från en av bokstäverna :)

Nu är det kväller för mig.

Natti Natti BellaMio

Roligt roligt

Jag fick ett såååå roligt DT-paket från Inger på Pysseltagen förra veckan. Bland massa fina papper och blommor fannns det även något som jag aldrig använt förut...

Sneakpeak...
Vill du se mer får du kila in till Pysseltagen!

Kram på er och hoppas ni får en riktigt go helg!
BellaMio

onsdag 23 september 2009

Alster från OscarsScrappen

Idag tänkte jag visa er ett av de alster som jag hann med att göra på OscarsScrappen!! Jag förstår inte hur alla andra hinner med så himla många alster....

Fotot är på mig och en av mina allra goaste kompisar. Vi har inte haft tillfälle att träffas så himla mycket på sista tiden, sen fyllde min sambo 40 och hade stor fest, då passade vi på att be någon ta ett kort på oss tillsammans.

Lo'n var till en annonsutmaning och jag inspirerades av färgerna som var rosa och grönt. Även upplägget inspirerade mig lite.


Spets, härliga blommor och ett vackert journaling-card. Jag har använt svart pearl maker till prickarna på journaling-kortet.

Inger på Pysseltagen har fått in dessa läckra tofsar och jag kunde ju förstås inte låta blir att köpa på mig en förpackning. Tycker det är en rolig och annorlunda detalj.


Finfina blommor i olika grupper. De tror att jag fått med varenda en av mina favoriter, hahaha... Mina nya pins fick plats oxå :)

Det var allt från mig idag, nu är det dax att åka och handla lite...

Kram BellaMio

tisdag 22 september 2009

På måndagarna...

Som en del av er vet så är vi ju en grupp tjejer som träffas varje måndag och pysslar tillsammans. vi har sååå himla roligt tillsammans... Man lär sig nytt och tipsar varandra om olika tekniker m.m. Och så pratar vi förstås, hihi...

Jag har en tendens att inte få så himla mycket gjort på dessa måndagar, hm.... undrar jag vad det kan bero på! Så nu har jag bestämt mig för att ha ett projekt att jobba med. Sagt och gjort, jag beställde tre olika grungeboard-album och tänkte att jag skulle göra ett var till mina gullungar. Då har jag liksom något att göra varje måndag och jag får bara jobba med albumen där! Nja lite finjusteringar hemma, men annars bara på måndagarna.

Och för att ta ytterligare ett steg så tänkte jag att jag skulle visa er på tisdagarna vad jag gjort. Men jag varnar för att bilderna är superkass! Tagna med en liten kompaktkamera och i dåligt ljus! Men ni får bättre bilder när hela albumet är färdigt :)

Jag började med äldsta pojkens album, eftersom jag tänkte att albumen skulle innehålla små höjdpunkter i barnens liv, så var det lättast att börja med honom. Han är ju 16, så det är ju inte så mycket kvar av hans barndom nu (hua!!!).


Jag plockade ihop lite foton, papper och roliga dekorationer som jag ville ha med i albumet. Det kommer ju säkert ändras under tiden jag jobbar med det, men det här var i alla fall vad jag började med.


Och detta är vad jag hann med första måndagen (14 september). Att klä in två sidor och chalka dem!!! Helt otroligt!!! Undrar vad jag gjorde den kvällen egentligen, hihihi... Den översta bilden är det som ska bli framsidan på albumet. Men jag vill inte dekorera det förrän jag är färdig.


Och det här är första insidan. Underbart och ljuvligt papper!


Men igår var det lite mer fart på mig!! Även om jag plockade runt de små bitarna en hel del och flyttade fotot till olika platser så fick jag ju faktiskt sidan nästan klar! Det ska dit visare på klockan och så ska jag nog ha en blomma i över hörnet. Men det hade jag inget med mig så det tänkte jag göra färdigt ikväll.
Blev jättenöjd när jag väl fick till det. Men jag tycker verkligen att det är jättesvårt att scrappa på så här små ytor! Jag har ju nästan bara gjort 12x12 LO's innan, och det av en anledning. Men jag lär mig väl att scrappa på små ytor nu hoppas jag :)

Sen vill jag visa vad min son gjorde förra veckan. Hans flickvän fyllde år och han ville ge henne något speciellt, så han scrappade en canvas med foton av dem båda på!!! Det ni!!!
Kolla!!! Visst är den fiiiin!!! Jag är så stolt över honom!!! Minsann inte alla sextonåringar som skulle sätta sig med mamma och pyssla ihop något sånt här till sin flickvän! Behöver väl knappast tilllägga att hon blev jätteglad...

Hjärtanen är rubons, och så thisckers till texten. Två charms hängde han dit oxå...

Vackra rosor som passar så fint till pappret och så det söta fåglarna från Maya Road... Supergulligt!

Jag det var allt från mig idag. Hoppas ni får en skön kväll!

Kram BellaMio

fredag 18 september 2009

Vinst!

I början på veckan shoppade jag loss hos Landstoken. Jag vann ju deras födelsedagskort-tävling för ett tag sedan. Och nu hade de fått in så himla mycket nya läckra saker så jag kunde inte hålla mig längre, hihi...

Igår kom paketet. Snabbt och smidigt med DHL måste jag säga. Och billigt.
.

Har ni sett så mycket mumsigt!!!

Härliga nya papper, finns det något mer inspirerande? Massa fina charms av Landstokens eget märke och trinketpins från Maya Road. Och så kunde jag ju inte låta bli att köpa några blommor!! Inte för att jag behövernågra, hihi... Med i korgen slank oxå alfabetet från Tim Holtz, har suktat efter det sååå länge...

TACK SNÄLLA LANDSTOKEN FÖR DEN FIIIINA VINSTEN!!!

Nu ska jag gå och packa ner alla mina scrapsaker (vad ska jag då göra i kväll?) för jag ska ju på OscarsScrappen i morgon. Jippie!!

Kram BellaMio

torsdag 17 september 2009

Utmanad...

Jag har blivit utmanad av Linda! I vanliga fall brukar jag ju inte hoppa på sånt här, men va sjutton!

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!


1. Vad heter du? Maria
2. Ett ord på fyra bokstäver: Malt
3. Flicknamn: Molly
4. Pojknamn: Mattias
5. Yrke: Målare
6. Färg: Mörkblå
7. Klädesplagg: Mammaklänning
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Mulltoa
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Möte
12. Något man skriker: MÅÅÅÅÅL!
13. Film: Mångalen
14. Något man dricker? Massor av vatten
15. Band: Montana
16. Djur: Mård
17. Gatunamn: Mogatan
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Mio min Mio

Så vilka ska jag utmana då? Ska fundera lite på det och återkommer!

Kram
BellaMio

Ett kort till en vän...

Jag har en vän som fyllde år i helgen som var. Så jag knåpade ihop ett litet kort till henne. Tycker det är så roligt att få göra kort till andra pysselvänner :)


Hittade den här vikningen på nätet och diggar den stenhårt! Så när det blev dax att göra kortet var valet enkelt. På tagen har jag stämplat och embossat, det står: En vän som du är svår att finna.

När man knutit upp rosetten ser det ut så här. Här har jag stämplat med Tingtura stämpel och sedan klippt ut två fjärilar som jag limmat fast på varandra. Jag glömde fota innan jag skrev min lilla hälsning, det ser lite konstigt ut när jag suddat i PhotoShop...

Det var allt från mig idag! Men glöm inte att kolla in min tutorial (som jag skrev om i inlägget före) inne hos Pysseltagen :)

Kram BellaMio

Läckert kort!

Nu har jag lagt upp en tutorial (igen!) hos Pysseltagen på hur du gör en sån här läcker bakgrund med hjälp av Alco ink's...



Kila in och titta, och skriv gärna en kommentar. Då blir jag så glad :)

Kram på er!

BellaMio

måndag 14 september 2009

Mer DT alster!

Igår kväll bloggade jag en liten steg-för-steg om hur jag gjort en LO i bästa Tim Holtz-andra inne hos Pysseltagen.


Kila gärna in och kolla!

Och du! Glömt inte kommentera, jag blir ju så glad då, hihi :)

Kram BellaMio

söndag 13 september 2009

Halloween hos CountryScrap

Idag har jag bloggat hos CountryScrap!!




Vill du se hela får du kila in till dem...

Kram BellaMio

torsdag 10 september 2009

Sneak Peak på DT-aslter

Idag har jag lagt upp en liten tutorial på Pysseltagens blogg.



Så är du sugen på att se den och det färdiga alstret, surfa in på Pysseltagens blogg. Och du! Glöm inte att lämna en liten kommentar!

Kram BellaMio

onsdag 9 september 2009

Bröllopskort

Förra veckan fick jag en beställning på ett bröllopskort!!! Jippie!! Är ju inte så ofta jag får några beställningar precis...

Kortet skulle inte vara alltför gulligt, utan ganska enkelt. Hon trodde inte att rosa skulle gå hem heller...

Ni som följer mig vet att jag gillar kortvikningar, så jag började surfa runt efter någon rolig vikning som jag inte provat innan. Efter lite letande hittade jag en som jag gillade.Och jag kan säga att jag definitivt kommer att göra fler av den här modellen!!

Resultatet:


Vikningen heter Layered fold card, och var faktiskt ganska enkel att göra. Speciellt med min nya ScorePal som jag fick hem förra veckan (yes!!). Färgerna fick gå i brunt och och grönt. Jag har smyckat med vita blommor och yttepyttesmå ljusgröna minirosor (me like), och en liten hjärtancharm.

Dagen till ära fick jag inköpt stämpeln med texten "Till brudparet"... Finns väl inget bättre än när man bara måste köpa en ny stämpel, för jag behöver den ju faktiskt, hihi...

Knyter man upp rosetten ser kortet ut så här:

Jag har stämplat och embossat (med Rangers fine detail embossingpulver som är världens bästa!) hjärtliga gratulationer, sen två enkla vita blommor och en plutt med en grön pearl maker i mitten. Enkelt och snyggt...

Tjejen som beställt kortet blev nöjd! Skönt, det är alltid svårt när det är på beställning.

Nu börjar magen knorra här, så snart är det dax för lunch. Men först ska jag göra färdigt ett Tim Holtz-alster till Pysseltagens blogg. Du har väl sett att vi har Tim Holtz-tema där denna månaden. Ett superfint pris oxå. Så skynda dig in dit!

Kram alla goa vänner, BellaMio!

söndag 6 september 2009

Sneak peak...

Idag har jag bloggat hos min goa vän Hanna, som har Hannas pysselstuga i Västervik.

En liten sneak peak ser du här...



Vill du se mer får du hoppa in till hennes blogg (sneglar på länken till höger)!

Nu blir det sängen.

Natti natti gobitar!
BellaMio

tisdag 1 september 2009

Och vinnaren är!!!

Ja, så har då BlogCandy'n tagit slut och det är dax att redovisa en vinnare!

Jag surfade in på random.org och matade in siffrorna 1-74. Klickade på random och vips så hade jag en vinnare! Kommentar nr: 1!!

Och vem kan det då vara? Vem skrev den första av alla goa kommentarer?

Jo, Pysselninjagittan!!! Ett stort grattis till dig!!!

Eftersom vi båda finns på Svensk Scrapbooking så kan du väl skicka mig ett PM med din adress...

Sen vill jag oxå tacka alla som varit med i min bloggcandy, och för alla goa kommentarer som ni lämnat. Det betyder mycket!!!

Nu ska jag åka till Västervik och pyssla med Hanna, Eva och Johanna!

Kram
BellaMio