tisdag 22 september 2009

På måndagarna...

Som en del av er vet så är vi ju en grupp tjejer som träffas varje måndag och pysslar tillsammans. vi har sååå himla roligt tillsammans... Man lär sig nytt och tipsar varandra om olika tekniker m.m. Och så pratar vi förstås, hihi...

Jag har en tendens att inte få så himla mycket gjort på dessa måndagar, hm.... undrar jag vad det kan bero på! Så nu har jag bestämt mig för att ha ett projekt att jobba med. Sagt och gjort, jag beställde tre olika grungeboard-album och tänkte att jag skulle göra ett var till mina gullungar. Då har jag liksom något att göra varje måndag och jag får bara jobba med albumen där! Nja lite finjusteringar hemma, men annars bara på måndagarna.

Och för att ta ytterligare ett steg så tänkte jag att jag skulle visa er på tisdagarna vad jag gjort. Men jag varnar för att bilderna är superkass! Tagna med en liten kompaktkamera och i dåligt ljus! Men ni får bättre bilder när hela albumet är färdigt :)

Jag började med äldsta pojkens album, eftersom jag tänkte att albumen skulle innehålla små höjdpunkter i barnens liv, så var det lättast att börja med honom. Han är ju 16, så det är ju inte så mycket kvar av hans barndom nu (hua!!!).


Jag plockade ihop lite foton, papper och roliga dekorationer som jag ville ha med i albumet. Det kommer ju säkert ändras under tiden jag jobbar med det, men det här var i alla fall vad jag började med.


Och detta är vad jag hann med första måndagen (14 september). Att klä in två sidor och chalka dem!!! Helt otroligt!!! Undrar vad jag gjorde den kvällen egentligen, hihihi... Den översta bilden är det som ska bli framsidan på albumet. Men jag vill inte dekorera det förrän jag är färdig.


Och det här är första insidan. Underbart och ljuvligt papper!


Men igår var det lite mer fart på mig!! Även om jag plockade runt de små bitarna en hel del och flyttade fotot till olika platser så fick jag ju faktiskt sidan nästan klar! Det ska dit visare på klockan och så ska jag nog ha en blomma i över hörnet. Men det hade jag inget med mig så det tänkte jag göra färdigt ikväll.
Blev jättenöjd när jag väl fick till det. Men jag tycker verkligen att det är jättesvårt att scrappa på så här små ytor! Jag har ju nästan bara gjort 12x12 LO's innan, och det av en anledning. Men jag lär mig väl att scrappa på små ytor nu hoppas jag :)

Sen vill jag visa vad min son gjorde förra veckan. Hans flickvän fyllde år och han ville ge henne något speciellt, så han scrappade en canvas med foton av dem båda på!!! Det ni!!!
Kolla!!! Visst är den fiiiin!!! Jag är så stolt över honom!!! Minsann inte alla sextonåringar som skulle sätta sig med mamma och pyssla ihop något sånt här till sin flickvän! Behöver väl knappast tilllägga att hon blev jätteglad...

Hjärtanen är rubons, och så thisckers till texten. Två charms hängde han dit oxå...

Vackra rosor som passar så fint till pappret och så det söta fåglarna från Maya Road... Supergulligt!

Jag det var allt från mig idag. Hoppas ni får en skön kväll!

Kram BellaMio

4 kommentarer:

 1. Vilken fin present flickvännen fick. han har ju talang!

  SvaraRadera
 2. Wow - vilken kille!! Verkligen nåt att va stolt över:-)

  SvaraRadera
 3. Gud vad kul att du börjat på ett sånt album, då kanske jag kan få mig en spark i baken med. Har ett i samma form, fast i akryl.... alltså genomskinligt. Känns liiiite svårare, men jag kan kanske ändå suga i mig lite inspiration från dig. Ditt album ser ju ut att bli supersnyggt.... i alla fall så här långt! ;-)

  Sååååå snygg canvas-LO din son gjort!!! Superhäftigt!!!! Klart att hon blev glad!

  Kraaam

  SvaraRadera