fredag 25 september 2009

Fler alster från OscarsScrappen

Kan ni tänka er, jag hann faktiskt med fler alster på träffen. Fast inte så många som jag skulle velat! Men man kan ju inte få allt! Jag hade ju trevligt sällskap, åt god mat och två läckra butiker på plats. Vad gör det väl då att man inte hann med att delta i alla tävlingarna?

Den här lo:n har jag gjort med ett vackert kort från goda vänners bröllop. Det var en kort och vacker vigselakt. Och en lång och mycket trevlig bröllopsfest!

Det var inget traditionellt bröllop. Paret gick in till kisslåten, "I was made for loving You" så titeln var ju given.

Vit Crackle Paint på bokstäverna som jag sedan chalkt över för att få sprickorna att framträda tydligare. Ovan på det har jag lagt ett lager Crackle accent. Ett litet hjärta fick hänga ner från en av bokstäverna :)

Nu är det kväller för mig.

Natti Natti BellaMio

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Underbar lo! =) Vad mkt fint du har skapat sedan sist jag kikade in! =)

  Ha en fortsatt trevlig helg, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 2. Så vackra bröllopskort

  Nu har jag tagit mig tid att surfa runt genom ”min bloggrunda” – sida. Roligt att du är med på sidan. Många har frågat efter en blinkie så de kan länka tillbaka som tack för att de får vara med. Nu finns det en blinkie att hämta hem på; http://minbloggrunda.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig layout! Jättefin! =)
  Hoppas du får en härlig helg,
  kram kram!

  SvaraRadera
 4. Hallå tjejen!
  Blev alldeles glad av din fina LO - å titeln!!! Jag å min kära make dansade nämligen vår bröllopsvals till just den låten!!! :-) Härligt att det finns fler lika galna människor som vi... Hi hi.
  Massa kramar

  SvaraRadera