onsdag 23 september 2009

Alster från OscarsScrappen

Idag tänkte jag visa er ett av de alster som jag hann med att göra på OscarsScrappen!! Jag förstår inte hur alla andra hinner med så himla många alster....

Fotot är på mig och en av mina allra goaste kompisar. Vi har inte haft tillfälle att träffas så himla mycket på sista tiden, sen fyllde min sambo 40 och hade stor fest, då passade vi på att be någon ta ett kort på oss tillsammans.

Lo'n var till en annonsutmaning och jag inspirerades av färgerna som var rosa och grönt. Även upplägget inspirerade mig lite.


Spets, härliga blommor och ett vackert journaling-card. Jag har använt svart pearl maker till prickarna på journaling-kortet.

Inger på Pysseltagen har fått in dessa läckra tofsar och jag kunde ju förstås inte låta blir att köpa på mig en förpackning. Tycker det är en rolig och annorlunda detalj.


Finfina blommor i olika grupper. De tror att jag fått med varenda en av mina favoriter, hahaha... Mina nya pins fick plats oxå :)

Det var allt från mig idag, nu är det dax att åka och handla lite...

Kram BellaMio

6 kommentarer:

 1. Tack för din goa' kommentar på min blogg!
  Jag blir så glad och smickrad:) Kul att man kan inspirera..

  Kram, Mija

  SvaraRadera
 2. Verkligen en jätteläcker LO. Blomman som du satt fast tofsen med är underbar, varifrån kommer den?

  Glada hälsningar
  Malin

  SvaraRadera
 3. ååå, vilken jättefin lo du har gjort :D

  SvaraRadera
 4. Mycket tjusig layout! Gillade verkligen "tofsen". Annorlunda men häftig! Visst är det kul att va på scrapträff! (även om man inte får så mkt gjort;)Inspirationen brukar flöda när man kommer hem!

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg LO!!! Rolig och lite annorlunda deco med tofsen!

  Trevlig helg!
  Ha det gott!
  kjaaaam Pernilla

  SvaraRadera