onsdag 13 maj 2009

Det har hänt sååå mycket roligt idag!!!

Jodå, idag har det varit en riktigt rolig dag!!

Gubben (för det är han nu!) min, fyller 40 år idag! Grattis Älskling! Han ville egentligen inte ha någon uppståndelse, så vi har firat lite med familjen bara. Sjöng "Ja må han leva" på morgonen, lunchade tillsammans bara han och jag på restaurang, och njutit av en god tre-rättersmiddag och myst tillsammans med familjen nu ikväll...

Av mig och hans två syskon så fick han en hemlig resa som går av stapeln i Juni, så jag hade knåpat ihop ett kort.

Jag ville prova att göra ett sånt där kort med ett hål i och motivet som sitter på 3D-kuddar... Var jättekul att göra!

Sedan minsann så har jag fått en vacker stämpel idag!!! Jodå!!! För urgulliga Susanne på Countryscrap (för övrigt en alldeles underbar butik för oss som gillar vintage och Shabby chic) mailade mig idag... På deras blogg har de en post om att man får önska saker som man skulle vilja att de tog hem till butiken. Och om önskan går i uppfyllelse så kan man ha turen att vinna det man önskat! Och det gjorde jag idag!!!

Thjiiiihoooo!!! Jag blev så glad!!! Jag fick själv gå in i shoppen och välja mig valfri stämpel från Crafty Individuals som jag önskade att de skulle ta hem. Snacka om att jag blev bara så glad!!! TACK SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA DU!!!

Jag valde denna stämpeln, visst är den fin?


Och inte nog med det! Idag har jag oxå fått hem min order från Scraplagret... Man skulle faktiskt kunnat tro att det var min födelsedag idag... Jag beställde sent i måndagskväll, fick den personliga orderbekräftelsen igår morse och idag fanns paketet utanför min dörr, det kallar jag service det!!!

I paketet fanns finfina embossade cardstock från bazzil och så fiiina stämplar från Greetin Farm. Som jag längtat efter de stämplarna!!! Och just nu har de ett superbra pris på dem oxå, så är du sugen bara in och beställ med dig...

Ja det var väl allt för idag...

Kram på er go' vänner!

11 kommentarer:

  1. Heeeej tjejen!
    Jaså, så det är inte bara jag som får en massa överraskningar i brevlådan då?! *fniss*
    Jag säger tack och inget mer - du vet nog vad jag menar ändå, hihi!

    Jättetjusigt kort till din "gubbe" och vilken trevlig dag ni fick!

    Jag har hört att det tisslas och tasslas lite här hemma inför min dag... Hmm undrar så vad det kan bli - men jag vill inget veta, för jag älskar överraskningar! Fyller trettio i sommar och jag kan tänka mig att min "gubbe" har lite planer. Lite hämnd skulle man kanske kunna säga..
    För när han fyllde trettio förra året kände han sig så ensam eftersom inte ens hans föräldrar grattade honom så mycket... Men det berodde mest på att han intet ont anandes åkte ut till en lokal där hela släkten och vännerna väntade i mörkret.. Det var verkligen fest a la film-suprise!

    Jaja, den som lever får väl se vad som händer!

    Snygg stämpel du vann - och jag ser så fram emot dina alster med greetin farm - deras sortiment är ju bara så underbart!

    Ha de bäst bruden!
    Kraaaam / Angelica

    SvaraRadera
  2. Hej tjejen! Vilket jättefint kort du har gjort!!! Stämpeln är ju bara för snygg!
    Jag ska på 40 års fest på lördag. Då firar min barndomsvän Scrapkia sin födelsedag. Själv fyller jag inte år förrän i augusti. ;) Då blir det en överraskning i min blogg.
    kramis
    Pernilla

    SvaraRadera
  3. Fin stämpel BellaMio!! Den gillade jag. Och du har snyggat till bloggen lite också ser jag!!!! Bra bra!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Verkligen fint 40-årskort!

    Hade ett sånt papper... men det tog slut. Det är sååååå snyggt!

    Skulle gärna vilja se hur det, kortet, ser ut när du viker upp det, förstår inte riktigt hur du menar? Hursomhelst, fint är det!

    Och grattis till stämpelvinsten!

    SvaraRadera
  5. Supersnyggt kort! Grattis till vinsten sånt är alltid roligt!
    kram!

    SvaraRadera
  6. Mycke snyggt kort!!v Härligt med en vinst också!!

    Kram Marja

    SvaraRadera
  7. Grattis till den vackra stämpeln!
    O tack för söt kommentar i min blogg!

    Nu vet jag inte exakt om det är Sugar Nellie stämplarna du frågade efter.

    Men är det dem så finns de bara på just Sugar Nellie eller Funky kits som webshoppen deras heter. Just den jag använt på det kortet har jag lånat men tänkt att äga den en dag. Den är från det första kitet och den heter Gorjuss Girl- Sitting.
    Hoppas det var rätt stämplar;).
    Ha det gött!
    Kram SasSa

    SvaraRadera
  8. Ett jättefint kort verkligen! Lagom grabbigt! :)
    Förstår att du blev glad över stämpeln, den är helt underbar! (dreggel....) Jag vill åxå ha en!

    //Annica H

    SvaraRadera
  9. Åh, vilken trevlig dag ni har haft då. Jättefint kort du gjort och fin stämpel vann du med. Grattis!
    Jag har läst i din blogg och köpt dom där pennorna du köpt. Vad använder du för papper när du stämplar upp dina motiv och målar med pennorna? Ha en underbar helg. Kram Lena

    SvaraRadera
  10. Hej igen!
    ja det blir jättefint när andra målar med pennorna, fniss. Jag har inte fått in rätta tekniken än tror jag, men övar på saken. Maila din adress till mig så skickar jag en påse blommor. elenajohansson@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Jättefint kort till"gubben", du får hälsa grattis, och grattis till dig, stämpeln är jättefin.Kul och se vad du gör med den.
    Kram Eva

    SvaraRadera