onsdag 20 maj 2009

Här ska ni få se!

För några dar sedan hittade jag till en blogg jag inte varit inne på tidigare. Lenas papperspyssel. Jag surfade runt och tittade på alla fina alster som fanns i bloggen. Och i ett av inläggen skrev hon att hon hade en hel del stora blommor över eftersom hon mest gjorde kort så var det bara de små som gick åt. Så om någon var sugen på lite större blommor kunde hon skicka lite...


Jag som äääälskar blommor, i alla storlekar blev ju så klart jättesugen! Och titta vad som kom i min brevlåda här om dagen:


TACK SNÄLLA DU! De kommer verkligen till användning hemma hos mig! Superfina och mina färger! Tackeli tack :)
Nu ska jag sätta mig och göra några kort som jag fått material till genom en swap på Svensk Scrapbooking.
Tjola hopp!

3 kommentarer:

 1. Men vilket kap! Det är som jag säger - scrappare är en egen sorts människor med helt underbar mentalitet, eller hur? Så himla gulligt av Lena (vad fina grejer hon har i sin blogg!).

  Du som är så grym på blommor - vet du var man kan hitta bla den där stora rosa blomman med embossat tryck på? Älskar de där embossade blommorna, men de jag har i min ägo har jag fått via RAK:ar och PIF:ar och har således inte en aningens om var de kan inhandlas.

  Kul att du kunde fixa till det med blogcandy-inlägget överst! Jag har föresten bloggat om det nu också, så nu är min lott "giltig", hehe!

  Ha en supernajs helg tjejen!
  Kraaaam / Angelica

  SvaraRadera
 2. Hej, hej!
  Så roligt att du blev glad över blommorna. Kul att dom kommer till användning och inte bara ligger här och skräpar, hi,hi. Du gör så fina saker och det är en njutning att besöka din blogg! Kram från Lena

  SvaraRadera
 3. Hej igen gullet! ;-)

  Tack för infon om blommorna, ska se om jag kan hitta dem där. Som sagt - älskar den embossade varianten!

  Och du - det där med fibron - jag har kämpat såå länge med att få läkarna att förstå att "något" är fel, men det heter hela tiden "att det beror på övervikten", eller "du är för ung för att ha just det", eller "det är inte så vanligt".
  De har alltså inte ens velat testa, jag som ville testa för att kunna utesluta saker... Nä, usch för läkarvården som den är idag!

  Tur att du fick diagnosen till slut - det är inte kul, men oehört befriande att slippa våndas och oroas över vad man kan tänkas ha.
  Vi mot världen bruden! *skrattar*

  Ha en toppenhelg!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera