fredag 24 oktober 2014

Medvetet rosa!

Under veckan som gått har vi DT's hos Pysseltagen uppmärksammat ett rosa tema i bloggen för att medvetet stödja Rosa Bandet-kampanjen mot bröstcancer.

En del av oss har haft auktion på Pysseltagens sida på Facebook, där våra alster alltså säljs till förmån för bröstcancer, så även jag! En endagars auktion där den som hade högst bud vid midnatt fick min lilla burk hemskickad.

Och här är då mitt lilla bidrag:

 Jag har målat, gjort decoupage och dekorerat en söt träask.


 Jag valde att göra dekorationerna ovan på en kakservett på så sätt kan man lätt ta bort hela servetten om man hellre vill ha burken utan dekorationerna :)

Lite rosor och dekorationsbär fick tillsammans med en pappersBH (som jag gjort mha några punchar och ett par spillbitar papper) pryda locket. Fina tags från RoxStamps i ett smalt band med pärlor som stopper. När man öppnar asken så finns det en liten anteckningsbok inuti med små yttepyttiga sidor. Kanten på locket har jag klätt med spets runt om och så hängt de söta små tagens i spetskanten.Vitmålad och med vackert vintagemotiv med servett från Sagen Vintage Design.


Ja det var mitt alster för att visa respekt och hyllning till Rosa Bandet. Hoppas någon gillar det tillräckligt mycket för att lägga ett bud.

1 kommentar:

  1. Det hoppas jag också! Jättefin är den och så fiffigt att man kan plocka bort dekorationen om man, mot förmodan!!!, inte vill ha den där!

    SvaraRadera