fredag 13 juni 2014

Smultron

Det här är den härligaste årstiden på året enligt mig!! Maj och juni är underbara månader, härlig fräsch grönska och ledighet för hela familjen väntar runt knuten :)

Jag har gjort en LO med foton från förra sommaren, när min dotter och jag hittade ett helt smultronsnår i hästhagen!

 Jag hittade fina papper från Maja Design och så ett vitt cardstock emellan. Det översta mönstrade pappret har jag figurklippt runt körsbärsblommorna för att få en fin effekt.
Och så tog jag Stickles - Frosted Lace på alla körsbärblommorna :)
Bokstäverna i ordet smultron har jag stansat ut med ett alfabet från Tim Holtz - Upon a time och lackat med Glossy Accent.

De bruna bokstäverna kommer från Prima. En blandad kompott med blommor från min blomburk, minirosor och pärlpluttar har jag oxå använt. Och bladslingan är utstansad med diesen Lavish branch - Memory Box
När den här nya diesen från Tim Holtz ploppade in i butiken var jag ju så klart snabb med köpfingret! För en familj med hästtjejer är den ju ett måste :)

Den vita delen har jag stansat ut med en 1" punch från Ek Success och så tog jag ett överblivet "C" från ett alfabetsark, gjorde lite pärlpluttar och vips så hade jag en egengjord hästsko :) På fotot har jag rivit kanterna och sen limmat dit små pärlor mellan varje bild.

Under fick det blir en liten bit ostduk. Även en kakservett fick plats under och så en en Wood Veener-fågel och en liten kapsyl oxå.Även här är det blommor från gamla blomburk, men även lite rosenknoppar, minirosor och de söta via snurrorna! Bladslingan är utstansad med diesen Flora - Crafts Too och så den söta dragkedjan från Prima.Nu tror jag att jag ska gå ut i solen en stund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar