fredag 6 juni 2014

En exploding box!

Nu var det ett tag sedan det kom ett inlägg från mig här i bloggen, men idag bjuder jag på en Exploding box! Även om det är en del mäta så gillar jag att göra dem, tycker de blir lite extra liksom :)


 Jag har använt ett fint papper från Maja Design (som tyvärr är slut i butiken med många fiiiina från nyaste kollektionen finns i butiken) till utsidan och första lagret på insidan. De små fjärilarna har jag stansat ut i matchande spillbitar och duttat på Stickles - Frosted Lace och ett lager med Glossy Accents.
Grattis-texten har jag skrivit ut på datorn och sen stansat ut med en dies från Memory Box - Perugia Labels. Innan jag tog loss diesen från pappret så passade jag på att färga in lite med Weathered Wood som jag även använt runt alla kanter på de mönstrade papperna.
När man knutit upp spetsen och öppnat upp boxen så visar sig tre lager där jag använt matchande papper från min spillåda. Det mönstrade pappret på det översta lagret har jag även torrembossat med en "prickig" embossingfolder.

Som bas till alla tre lagerna har jag använt ett beige cardstock. Jag tycker den här texten från Bildmålarna är så fin!!! Och så är den inte så stor heller, passar perfekt i den fina diesen från Roxstamps. Ramen har fått ett tjockt lager med Glossy Accent och texten embossade jag med Tims embossingpulver för detaljer.
 Små rullblommor, oxå dem utstansade med en dies från Memory Box och ett liiiitet hjärtan som kommer från Hjärtan-bannern från Lalala-land. Fjärilarna är stansade med Nellie Snellens minsta och mellersta fjärilspunchar. De minsta har fått ett rejält lager med Stickles och sen Glossy Accents medan de mörkare bara fått Glossy.


Har fått hem lite nya fina papper och massa fina dies så idag blir det nog lite mer pyssel, kanske en LO till nästa vecka :)

Kram på er och hoppas ni får en fin dag!

1 kommentar:

  1. Vilken rolig vikning och vilket otroligt fint kort du gjort!

    SvaraRadera