fredag 12 september 2014

Äntligen!!

Äntligen har jag pysslat lite igen, ibland är torkan längre än man önskar! Men förhoppningsvis kommer jag igång under hösten igen :)

Jag har testat en för mig ny vikning, en slags ask, som det finns ett kort inuti. Och så blir det nog någon form av godsak som får plats oxå :)

 Jag har använt fnt papper från Maja Design, och så vit och vinrött cardstock. Och en och annan spillbit :) Pappret på ovansidan har jag fäst med 3D-kuddar för att få lite mer effekt men panelerna på sidan tejpade jag fast som vanligt. Det här fina hörnet stansade jag ut i vit cardstock med en dies från Joy Craft, sen strösslade jag över lite Frantage embossing pulver och sist så embossade jag hela hörnet med Clear UTEE.

Färgade kanter och några pärlor använde jag för att smycka lite extra.Den här ursöta rosett-diesen dök upp i butiken för någon vecka sedan och jag är kär!!! Den är så fin, enkel att göra och den förgyller alla typer av alster, kort, askar, presenter och julklapper m.m. Så glad att jag köpte den :)

I botten har jag en Doily som jag stansat ut med Ivy set - Couture Creations, ovan på det rosettblomman från Tim Holtz och överst den fina rosetten. Jag har använt samma vinröda cardstock som på kortet utom till det översta lagret som jag hittade en något ljusare spillbit till i lådan. Några små fjärilar stansade jag ut  och kletade på lite Stickles - Rock Candy på.
 Och när man öppnar asken så finns det fina kortet där i!Kortet höll jag ganska enkelt med matchande papper, spets, ostduk och lite blommor. Och så den fina stämpeln från Bildmålarna.


Material:
Cardstock - Vit, Beige, Vinröd
Mönstrat papper från Maja Design - Coffee in the Arbour - Grandma's old porcelain cups

Hörndies från Joy Craft - 6002/0135

Shabby Pink - Aged Embossing Enamel

Clear UTEE
Embossingdyna
3D-kuddar
Vintage Photo och infärgningsverktyget till kanterna
Fjärilsstansar small och medium från Nellie Snellen.
Stickles - Rock Candy
Stämpel från Bildmålarna
Minirosor
Rosknoppar
Vita snurklor
Ostduk
Vitt band
Doily från Ivy set - Couture Creations
Rosettdies från Marianne Design (just denna är slut men den andra finns fortfarande!)
Halvpärlor
Rosettblomma från Tim Holtz
Nu hoppas jag att min pyssellust håller i sig så vi ses nästa vecka!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar