tisdag 15 november 2011

Jag utmanar er!!!

Japp nu utmanar jag er!!!

Men det måste gå snabbt... Förra veckan fick jag ett mail från "En liten butik" där de bad om att ifall man hade lust, ork och tid så kunde man göra ett julkort och skicka till dem. Dessa kort ska sedan säljas på en julmarknad för Röda korset...

Jag tycker det är en så bra sak och vad är väl ett litet kort i det stora hela!! Så jag har knåpat ihop ett kort och nu utmanar jag dig att göra detsamma!!

Men det måste gå fort, julmarknaden är på lördag så du måste posta så de senast har kortet på fredag. Nu hoppas jag att ni är flera stycken som hänger på det här får det är en så bra sak. Vart du ska skicka kortet kan du läsa mer om här!!

Å så till kortet då :)

Enkelt men ändå stilfullt. Min favoritstämpel från RoxStamps, lite blommor och en bård för att förhäja lite.
Och så en enkelt dekorerad insida där man får plats med en liten hälsning.Snabbt iväg nu till pysselbordet och knåpa ihop ett kort!!!7 kommentarer:

 1. Vilken god tanke!!!
  Jättefint kort, måste se om tiden räcker till ett kort från mej också...
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Kanonsnyggt kort och vilken god idé! Har galet ont om tid just nu men får man skicka ett redan färdiggjort som synts i en eller annan blogg så hakar jag såklart på!

  SvaraRadera
 3. Hmm, jag är kanske ett blindstyre men hittar inget om detta vare sig i webbutiken eller bloggen, råkar du kanske ha en länk?? :)

  SvaraRadera
 4. i love this and i love your blog..always excited to see a new post..could you please tell me about the pictures you used on the candles? you call them candle pictures..but i can't find through google..is there another name for them? or are they just special for this?..hope to hear from you..ty for your time..lvoes ya

  SvaraRadera
 5. åh så fint kort och till en så god sak.. jag ska verkligen försöka få i väg ett kort...jag oxå

  SvaraRadera
 6. Veldig stilfullt og vakkert julekort!!! :)

  SvaraRadera
 7. Ååååh ett sånt vackert julkort! Jag ska se om jag hinner göra nåt kort innan fredag.

  Vilka kanonsnygga alster du gjort sen jag var här sist! WOW säger jag bara!

  Ha en bra vecka!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera