fredag 12 december 2014

Presentförpackningar

På Facebook finns en grupp som heter Skapat med Pysseltagen och där pågår just nu en tävling :) Skapa din allra bästa presentförpackning (ask, korg, påse, låda m.m.) och lägg upp i gruppen senast söndag kl. 17.00 så är man med i tävlingen och vinnaren får ett presentkort på 100:- att shoppa för i butiken!


Jag har skapat ett par inspirationsalster som jag bjuder er på idag:

 En liten blandad samling av presentförpackningar i olika utföranden! Den absolut enklaste förpackningen att göra, den är nämligen gjord av en tom toarulle!!

Jag sprayade mina med mist men det går ju lika bra att måla/embossa/distressa eller på annat sätt färga in dem.

Sen var det bara att trycka in ändarna i en fin liten båge och sen dekorera! Något som barnen kan vara med och göra.

Till dekorationer har jag använt lite olika band, vintagebilder och sen snöstjärna i trä som jag embossat med ett tjockare embossingpulver. En söt liten julgran som har en liten ask emellan där man kan stoppa små gåvor.

Med glittrig rosett, söta Mimosa från Bildmålarna och min favoritbiljett från RoxStamps så var förpackningen färdig sen.

Mall och beskrivning till granen hittar ni här. Och sist ut är ett litet kort som oxå har en låda.

Framsidan blev enkelt dekorerad med textstämpel från Bildmålarna och det gulliga hjärtanbandet. Det fick räcka :)Eftersom jag inte vet vem som ska få den ännu så har jag inte dekorerat insidan än, men jag tror minsann att det ska stoppas i lite chokladpraliner i lådan i alla fall :)
Hoppas att ni fått lite inspiration och att ni rusar iväg till pysselbordet och skapar ett 
alster till tävlingen, JAG VILL SE MÅÅÅÅÅÅÅNGA BIDRAG :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar