fredag 28 november 2014

Tävling hos Pysseltagen!

Från och med denna veckan och fram till jul har finns det utmaningar på Pysseltagens sida på Facebook - Skapat med Pysseltagen.

Denna veckan är utmaningen att skapa ett Clean and Simple card. Alla som är med i gruppen kan vara med på tävlingarna och priset varje vecka är ett presentkort att shoppa för hos Pysseltagen.


Jag har oxå skapat ett efter det temat, så klart helt utom tävlan.

 För kunde jag inte alls skapa så här enkla kort, men nu tycker jag det är riktigt roligt! Och dessutom så är vitt och rött sååååå juligt för mig :) Den enkla men mycket vackra stämpeln från Vilda Stamps finns nu i lager i butiken igen.

Jag ramade in den med ett rött cardstock under och så fick det bli 3D-kuddar oxå. Den ursöta fågeln som från början är en träfigur har jag embossat med Aged Embossing Enamel - Blue. Jag duttade fågeln i embossingdyna och strösslade sedan pulvret ovanpå. Värmde med fönen och samtidigt som det smälte så strösslade jag på ännu mer så det verkligen täckte över allt.Jag tycker verkligen de här julgranskulorna är årets finaste juldies! Den är så stilren men om man vill kan man blinga till dem hur mycket som helst!

Det är två dies, först en som stansar ut själva kulorna och en som gör yttersta kanten bara. Jag stansade ut båda i röd cardstock. Stämplade med embossingdyna och strösslade över glitter och så på med Glossy Accent. Det är ett otroligt djup i glittret :) Innan Glossy Accent hann torka så tryckte jag dit den yttre ramen. Insidan har jag lämnat som den är för jag tycker de fina kulorna räcker som dekoration :) Det är sällan jag dekorerar insidan på mina kort.


Material:
Cardstock - Vit & Röd
Dies från Memory Box - Outline & Background
Glitter
Stämpel från Vilda Stamps
Embossingdyna
Aged embossing Enamel
Träfågel
Glossy Accent
3D-kuddar


Jahapp! Nu är det eran tur!! Många fina kort vill vi se i gruppen, söndag sista dagen att ladda upp. Så spring i väg till pysselbordet nu och fixa till ett kort!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar