fredag 5 april 2013

Födelsedagskort

Under påsken var jag och min familj och firade min svärfar som fyllde 70 år, och jag hade blivit ombedd att göra ett kort.

Efter en stunds pysslande så blev resultatet så här:
 Vit cardstock som bas och mönstrat papper från Maja Design - 3dr of April.Jag stansade ut vimpeln i baksidan av pappret och använde små självhäftande bokstäver som jag lackade med Glossy Accents.

Jag fäste vimpeln med 3D-kuddar för att få lite distans så kortet inte skulle bli så platt.En söt Vintagebild från Sagen Vintage Design som jag stansade ut med Spellbinders - Golden Labels 4 och monterade på vit cardstock som fick titta fram litegrann.Blommor i samma papper som vimpeln och en utstansad bladslinga från Die-Namics. Jag klippte slingan i olika delar och böjde till bladen litegran.

Lite bling i mitten på blommorna fick det oxå bli.Grattisstämpel från RoxStamps och biljettdies från Tim Holtz. Stämplade med brun dyna och färgade in kanterna i blått.I min "beställning" var det enda kravet att det skulle vara någon form av ficka som gick att stänga. Där i skulle ett värdebevis ligga, men eftersom han skulle få en surfplatta i present ville vi ju inte att han skulle se kvittot innan han öppnat sin present :) Eftersom jag textar som en kratta så skrev jag ut några Grattis-rader på skrivaren och stansade sedan ut den med en Spellbinder-dies.


Både presenten och kortet var glatt uppskattat och det kan bara 
konstateras att min svärfar nu är mer tekniskt uppdaterad än jag :)


1 kommentar: