torsdag 24 januari 2013

Mjukt och runt

Dagens projekt går i mjuka runda former och härligt softa toner.


En Lo bidde det :
Jag har använt två fina mönstrade papper (Fabscraps och Glitz Design, både äldre), ruffat kanterna och sytt slarvig raksöm runt kanten. Kanterna fick sig en omgång med grått oxå.Blommor och en utstansad gren, om ni tittar noga kan ni se att bladen är torrembossade (som jag visade i torsdagens Tips & Trix). Fågel på gren (samma gren som på bilden ovanför) som jag färgat kanterna lite på och sedan lackat med Glossy Accents. De här trädekorationerna som Prima kom med i höstas är bara sååååå fina!!! Dels ger de lite volym och så har de en läcker struktur, gillas :)

Ovanför klockan limmade jag fast en metallkrona från Tim Holtz och så några bitar washitape med fjärilar underst. Blommor (gaaaaamla från min gömma på blomburks-hyllan), bling och knapp från Tim Holtz. Å så den fina hjärtblads-swirlen från Marianne Design.

Jag knöt kristallberlocken runt öglan på baksidan av knappen, limmade fast knappen på blomman och skulle klippa av överflödigt band, men så tittade jag en extra gång, det blev ju faktiskt fint med bandsnuttarna hängande, så de fick vara kvar! Den här lappen rev jag ut från ett stort mönsterpapper (Lost and found - My minds eye), chalkade lite kanter och fäste den på en metallclip.Även runt fotot (som jag stansat ut med en spellbinders-dies och ruggat kanterna på) sydde jag ett par varv med slarvig raksöm (joho, jag kan visst sy rakt, men jag tycker det blir snyggare så här, hihi) och tejpade fast den på en kakservett.


Det var verkligen roligt att göra en LO igen, det var alldeles för länge sedan, men kanske kanske är både jag och min skaparmojjo tillbaka på banan igen!!

5 kommentarer:

 1. Himlans fin Lo många fina detaljer att kika på

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. Underbart vacker!
  Detta måste du lära mig, att göra layouter!
  Gillar verkligen din stil!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Så underbart fin Lo du skapat med så många härliga detaljer...
  Nu är man tillbaka efter semestern och jag hoppas att jag får tid snart att börja skapa :) Tack för inspirationen och ha en fin vecka! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 4. Så underbar LO!!

  Hemskt ledsen, men jag såg din kommentar inne hos Pysseldags först nu... Du undrade över vilken dies jag använt till det bruna kortet med versen Juletid - det är en spellbinder faktiskt, floral ovals, har jag för mig att den heter.

  Ha det gott!! Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, den är verkligen soft, så fin och med många fina detaljer!

  SvaraRadera