lördag 14 juli 2012

Nu börjar livet!!

Japp nu börjar livet!!! I söndags hade jag nämligen den stora äran att fylla 40 år, fast i mitt fall uttalas min ålder 22 :)

Så jag skapade ett uppslag i min ART JOURNAL om milstolpen som passerats ;)

 Starka, glada färger med mister från Dylusions och lite akrylfärg här och där.Bakgrunden har jag gjort med flera olika lager av mister, stämpeldynorfärger och masker. Det är ju så himla kul att bara leka och kladda :)Den söta lilla prinsesstjejen, från Tim Holz, älskar den här :) 

Jag har enkelt färglagt henne med distresspennorna å så blingat vingarna med Stickles och orden på klänning fick Glossy Accents.  Den coola sången av Mary J Blige fick vara min journaling för jag gillar verkligen texten :)

De små lapparna har jag skrivit ut på datorn med olika typsnitt, sen färgade jag in kanterna, limmade fast dem och så myyyyyyycket 3D-lack på!!Den alldeles underbara stämpeln som jag stämplat i bakgrunden stämmer så otroligt bra in på mig!!!"-Jag känner mig inte som en vuxen, men jag spelar en i verkliga livet", är det inte en av de bästa texter som finns? Den kommer från Catslife Press som är mina favoritstämplar just nu. Dessutom är de ganska billiga, sånt gillar ju vi pysslare, eller hur?


Idag beger sig familjen och jag över till Öland för att mysa tillsammans och umgås med mannens släkt. En tripp till Lammet och grisens kända grillbuffé är oxå inplanerad, mums!!

Hoppas ni alla får en skön helg!

3 kommentarer:

 1. Så jäklans snyggt

  Ha det gött på Öland

  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt!!
  Kanonsnygg bakgrund, älskar färgerna....ja hela alltihopa.
  Ha det gott!!!

  SvaraRadera
 3. Jätte fint Mio, en liten undran bara, hur går det med rökningen? du kan väl klara av det att inte röka menar jag
  stora kramen

  SvaraRadera