söndag 1 juli 2012

Jag har blivit kidnappad!!!

Japp!!! I går morse väckte mannen mig och sa att jag skulle upp och duscha och göra mig i ordning. Hmrpf, tyckte jag när väckarklockan ringde en lördag och alla var lediga, -Sorry att jag väcker dig, sa mannen men du ska upp nu!

Gissa om jag blev nyfiken... Det enda han så var att min goding-vän Johanna skulle hämta mig klockan nio och att jag skulle ha bekväma skor på mig...

Klockan nio rullar en bil in hos oss och 3 av de finaste vänner man kan ha (det var fler fina goa vänner inblandade men som av olika anledningar inte kunde följa med) kliver ur bilden och kidnappar mig!!!

Så det var bara att hoppa in i bilen och åka med, och när färden var slut hamnade vi i Västervik! Gullungarna i min pysselgrupp (eftersom jag fyller 40 på söndag, ojojoj!!!) hade lagt ihop till en stoooooooor shoppingpeng till mig, så det var shopping som gällde :) Det var pysselshopping, vanlig shopping, god mat och glass (önskemål från mig, hihi) som stod på schemat :)

 Vi började med Hannas Pysselstuga som hade öppnat sin butik bara för oss. Där blev det lite fina papper köpta bland annat.



 
Sen en tur in till centrum, där vi hade turen att det var torghandel på gång. Där fyndade vi världens coolaste nycklar!



Lunch åt vi på Sea Side (tror jag att det heter) som har riktigt god mat med hög kvalitet, mums!!! Efterrätt tvärs över gatan, glass :) :)

När vi tågat tillbaka till bilen blev det en tur till Lager 157, Dollarstore (som tyvärr redan hunnit stänga) och Biltema.

Efter en fika så vände bilen hemåt igen och vi var ett gäng glada tjejer som verkligen njutit av dagen. Allra mest jag!!!

Mina fynd :)


TACK MINA ALLRA GOASTE VÄNNER, JOHANNA, HANNA, KARIN, ANNETH, KRISTOFER, ANNIKA OCH MIRJA!!!! NI ÄR VÄRLDENS BÄSTA!!





8 kommentarer:

 1. Åh, vilken härlig dag du verkar ha haft. :)

  Det är bra vänner när de vet vad det är du verkligen uppskattar! :)

  Du får ha en fortsatt bra söndag!

  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig kidnappning och vilken härlig dag!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka snälla kompisar du har! Att få pengar OCH shoppa i bästaste butikerna ~det är present som heter duga det!! Gissar att du hade en trevlig kidnappning! :)

  Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Oj! Vilken häftig present! Härliga kompisar!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig dag du har haft!! :) Och en massa fina saker har hittat hem till dig :)
  Grattis i förskott :)
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Jättegrattis på din stora dag;)
  Kram

  Erika

  SvaraRadera
 7. Grattis, grattis på din stora dag!
  Vilken härlig dag du fick!
  Ha en underbar sommar!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera