onsdag 20 juni 2012

Jag blir aldrig gammal :)

Jag fyller nämligen alltid 22!! Speciellt nu, när mitt leg säger att jag blir 40 om någon vecka så envisas jag med 22!!! Att kroppen åldras är ju en sak, men jag bor ju liksom bara i den där kroppen, det är ju egentligen inte jag!! Jag är bara 22!!

Så nu har jag kletat (ni har märkt att jag gillar att kleta va?) ihop en canvas om detta lilla dilemma :)

Tadaa!!
 
 
Färgerna är inte riktigt så dämpade som på bilden utan lite mer starka och klara, men det är inte lätt att fånga på bild verkar det som :)

Jag har kletat och kladdat med gesso, färger, mister, waxer och ja i princip allt roligt som jag hittade i mina hyllor!! Sen är det bara att hålla på tills man är nöjd :)



När färgerna väl var på plats plockade jag fram Modeling Paste och en stencile och kletade lite till, hihi... Lite tunnare på vissa ställen och lite tjockare på andra. Sen var det bara att gå lös med olika waxer och jag kletade faktiskt på lite smooch oxå!


Jag stansade ut den fina spetsgrejen från Tim Holtz i grungepaper, klippte den i två delar (en till varje hörn) och sen målade jag den vit med den nya krackeleringsfärgen. När jag väl limmat fast den så gick jag lös med waxerna här oxå.




 
Den coola Pinup-bruden har jag hittat på nätet och skrivit ut på lite tjockare papper bara. Klippte runt konturerna och så har jag lagt ett riktigt tjockt lager med Glossy Accent över hela henne. Syns ju superdåligt på bilden med fräkt som sjutton i verkligheten!!



 Å så till budskapet då... Jag visste att det fanns andra där ute som känner precis som jag, till och med någon som faktiskt gjort en stämpel om det!!


Stämplat och embossat texten och så färgat med lite distresser.




Runt kanterna har jag använt lite extra färg och olika typer av stämplar för att rama in tavlan lite extra.

Det är inte så lätt att stämpla direkt på canvasen, men om man inte är så petig så funkar det utmärkt att ta själva stämpeln i handen och stämpla, utan akrylblock! Det blir helt ok resultat tycker jag och mycket lättare att få ett jämnt tryck på såna konstiga underlag.



9 kommentarer:

  1. Har precis varit inne på Pysseltagen och beundrat din fantastiska tavla och skrev en liten rad där.
    Men här kunde jag inte låta bli att berätta en liten historia.
    Jag känner väl igen det där med att vara 22 det har jag också varit väääldigt länge. En kompis till sonen frågade honom - Hur gamal är din morssa - Ja sa sonen hon är 22 och det har hon varit de senaste 20 åren...

    Ha det så gott
    Kram Mona

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Hoppas att allt är bra med dig. Jag har en tävling i min nya blogg :-)

    www.madebylone.com

    SvaraRadera
  3. Underbar canvas! Och du har ju helt rätt... man åldras ju inte riktigt mer än med kroppen och klokskapen då... Kramar!

    SvaraRadera
  4. Jättefint.
    Önskar dig en riktigt trevlig midsommarhelg.
    Kraaaaaaaaaaaam Anneli

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Vilken alldeles underbar och fräck tavla du skapat!!!
    Så fräcka detaljer och färger. Pinuppan är ju perfekt till texten......som är sååååå bra =)
    Håller med dig, nästa gång blir min siffra samma som dig =).....svårt att ta in för jag känner verkligen inte att det kan stämma överens med mig,hihi.

    Ha en underbar midsommarafton och helg!
    Kram Iffa

    SvaraRadera
  6. Men wow så läcker.....
    Vill önska dig och familjen en underbar midsommar :)
    Kramizar Susanne

    SvaraRadera
  7. Jätteläcker tavla! Visst är det så där med ålder, insidan överenskommer inte med utsidan. ;)

    Hoppas att du har haft en bra midsommar! :)

    Kram Annika

    SvaraRadera
  8. Läcker tavla.. håller med dej om åldern.. men brukar alltid gömma mej bakom att *man blir aldrig äldre än man gör sig* och jag är superbarnslig så jag är nog bara 18.. fniss..
    ha det gott..
    kram kram

    SvaraRadera