onsdag 13 juni 2012

Cool ask!!

Jag har provat något superkul! Nämligen Beeswax!!

Av en vanlig träask blev det så här:

 Coolt eller hur??!!

Jag har som sagt använt Beeswax tillsammans med fina bilder från böcker (den coola bruden kommer från en gratisbok över Belgiens konst, hihi) och tidningar, samt Perfect Pearls.


En nyckel från Tim Holtz och en gammal knapp som jag fyndat på loppis.


 Runt om asken har jag fäst boksidor rivna i småbitar och sedan har jag använt en mask för att ge lite mönster och så olika vax för fin färg :)

I de nedre hörnen har jag limmat fast metallhörn oxå. Gillar känslan det ger asken :) På den här närbilden ser man tydligt att jag har lagt beeswax i övre kanten och sedan vickat på asken så waxet har runnit , gillar effekten!Nyckeln från Tim Holtz med en liten kedja i oxå.

Det här är något som går snabbt att göra och resultatet blir ju fräckt som sjutton, så har du möjlighet tycker jag absolut att du ska testa :)


6 kommentarer:

 1. Ser urläckert ut och vilken bild du hittat, otroligt vacker och smälter in i asken som om den alltid suttit där! Beeswax verkar skoj att arbeta med när man ser hur snyggt du fått till det!

  Ha en bra dag och tack för inspiration på hög nivå!

  SvaraRadera
 2. Vad har du du i den fina asken? Något syndigt kanske.

  SvaraRadera
 3. det var kul att höra att du fick lite matnyttigt i min embossing-video :-)...
  fasligt snyggt det där med bivaxet, du....
  jag har inte kommit dit än...
  jag har i o f s testat en gång tidigare, men jag vet inte om jag blev så nöjd...
  men skam den som ger sig!

  SvaraRadera
 4. Den blev ju skitcool. Har bara testat beeswax på någon tag för ett tag sen. Och för att gjuta i siliconformer kom jag på nu;)
  Ha det gott och tack för ditt besök.

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 5. Oh, det känns som en sån där mystisk ask som man vill glutta under locket på! Så härligt stuk med färger och allt, gillar den jättemycket! :)

  Kram Kicki

  SvaraRadera