måndag 7 mars 2011

Nya Distress Stain!

Såååå rolig och praktisk produkt!! Jag har lyckats lägga mina tassar på två flaskor av Tim Holtz nya Distress Stain och jag bara äääälskar dem! Först när jag såg dem tänkte jag, -Nähä, det här blir allt en flopp! Men nu när jag lekt med dem hela veckan så är jag såld... Har redan beställt fler färger :)

Så idag har jag en LO och en video där jag visar hur jag använder Distress Stain's. Så varsegoda, people!!Tim Holtz säger att den ligger mitt emellan distressdynorna och refillerna i styrka på själva bläcket, och jag gillar att jag så smidigt kan få färg på stora ytor eller på chipboard, grunge paper m.m. Det blir verkligen den färgen man har valt. Passar mig utmärkt :)

Och här kommer bilderna :)

 Härligt rosa och brun och så klart är det ju Distress Stain - Spun Sugar och Vintage Photo som jag använt.

Jag började med ett helt vitt cardstock och har själv byggt upp bakgrund, papper och ficka med tag. I videon visar jag exakt hur jag gjort så kika gärna! Här ser man det bruna pappret som ligger under rubriken och fotot. Det är så klart gjort med Distress Stains det oxå! Det vackra hörnet som jag embossade innan jag färgade in pappret. Man kan även se alla de stämplar jag använt för att få lite mer liv i bakgrunden. Två små söta gångjärn, även de infärgade med Distress Stain - Vintage Photo, sedan ett lager Glimmer Glam - Cowboy och sist Glossy Accents. Såååå fiiiint!Rubriken är gjord på samma sätt som de söta gångjärnen. Det fina kuvertet är en dies från Sizzix som jag köpt av Inger och det skrynklade jag först ihop innan jag gick lös med Distress Stain - Vintage Photo över hela.

Lite blomster så klart och så den vackra trädekorationen som jag visar hur jag gjort här... Fina fjärilar tycker jag om, de två jag använt på den här LO:n har jag klippt ut från ett lite äldre Prima-papper som jag hade kvar i spill-lådan. Fjärilarna har oxå fått ett lager med Crackle Paint - Rock Candy på sig.

Nu ska jag klura lite på vad det blir för roligheter till senare i veckan!


10 kommentarer:

 1. Otroligt snyggt! Jag blir så imponerad när jag ser dig jobba! Jag har inte alls så mycket verktyg och material och/eller erfarenhet/skicklighet, så jag bara sitter och gapar. Det är mycket mycket värdefullt för mig (och andra) att få möjlighet att se hur det går till. Det är liksom svårt att utifrån en färdig LO (eller vad det nu är) förstå vilka olika steg och vilka olika metoder (och vilket material som behövs) som ligger bakom, om du förstår hur jag menar. Så jag suger i mig som en svamp av dina tutorials! Tack, tack!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Jag stod och kikade på de på träffen men tänkte "äh vad ska jag med de till?!" men nu ser jag ju att de är ett måste!!! Sååå smidigt det ser ut!
  Och jag tokgillar dina videos :) Och himla snyggt blir det också!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag gillar dina videos, men det vet du om :) Och alla dina tips, tack. Lo blev superfin, kram Gertrud

  SvaraRadera
 4. det är helt otroligt hur du kan få till en sån snygg LO utifrån vit cardstock! nu vill jag ha ditress stain!!den där blåa skålen eller vad man nu ska kalla den, viken smart grej, vart har du fått tag i den och vad heter den? dina videos är superbra jag lär mej massor=D

  SvaraRadera
 5. Sååå snyggt! Det passade utmärkt med denna videon idag. Jag köpte Distress Stain på mässan i helgen och blev jätte glad för en demonstration.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Men hjälp så snyggt!!! Och vilka färger...så himla smidiga dom verkar vara....inte bra!! Hehe...då blir det ju ännu mer saker på min Vill-ha-lista. Plånboken gråter, jag jublar :)

  Tack för att du delar med dig med hjälp av dina små vidios åxå...jättebra!
  Ha det!

  SvaraRadera
 7. Underbart!
  Du är verkligen sååå duktig, videon var lika bra som vanligt! Ska nog ta å göra mig en liknande en vacker dag! ;-)
  Massa kramar

  SvaraRadera
 8. Vilken helt underbar vacker LO med så många kanon snygga detaljer på:) Du är så duktig på att få det till och tack för att du delar med dig av alla tips, idéer och din vidios helt TOPPEN:)
  Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg ha det bäst:) Kramar från Lilla Pyssel Inger:)

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Jag har mycket kvar att lära, efter att ha sett den LO:n på YouTube...:) Härligt! Den var helt fantastisk!!!
  Tack för alla tips!
  Du verkade ha en bra "uppsamlingsplatta" när du använde embossingspulver? Blev bara nyfiken..:)

  Tack,
  Kram från Erika

  SvaraRadera