onsdag 29 december 2010

Julklappar!!!

Å som jag älskar julafton!!! Jag är så barnslig, men paket och överaskningar är det bästa jag vet, hihi... Och eftersom jag i år (för första gången någonsin) inte kunde förvänta mig speciellt många julklappar, jag fick ju en ny dator (i förtidig julklapp) av min älskade sambo för några veckor sedan när min gamla kraschade.

Vilken tur det är då att man har underbara vänner, två goa DT-mammor och en julklappsswapp som ser till att fylla ut min kvot med julklappar :) :) TACK ALLA NI SOM GAV MIG SÅ UNDERBARA FINA KLAPPAR!!! Ni gjorde min jul!!

Här kommer bilder på alla läckerheterna!

Paket nr: 1


Dessa underbara fötter fick jag i ett fint paket av goa Lillnettan när vi hade pysselavslutning! Tack sötnosen för att du tänkte på mig!!!

Paket nr: 2

På pysselavslutningen hade vi även julklappsbyte. I mitt paket fanns dessa finfina saker!!


Paket nr: 3
 Det här var innehållet från min alldeles underbara goa DT-mamma Inger på Pysseltagen. TACK sötnosen!!!!


 Som ni ser kunde jag inte låta bli att börja leka med ett par av de underbara klapparna innan jag hann få fram kameran, hih... Vi pysslare är ett otåligt släkte!!


Paket nr: 4
 Underbara, vackra stämplar från DT-mamma nr: 2 Anna-Lena på Rox Stamps. TACK, vännen min!!


Paket nr: 5
Sist men absolut inte minst alls är denna underbara paket från IOMASvensk Scrapbooking, hon var min hemliga tomte i en julklapps-swapp där. TACK söta du, precis mitt i prick!!! Kommer ha roligt med dessa läckerheter...


Jag vill oxå visa ett kort som jag gjorde till min äldsta son... Han önskade sig fortsättningskurs i gitarr på Sensus i julklapp och det slår man ju inte in så enkelt i ett paket... Så jag gjorde ett kort som jag slog in i ett vackert paket.

 Ganska juligt får jag nog lov att säga, hihi...


 Visst är bokstäverna fräcka? Det är foambokstäver som jag målat med ett lager Smooch så de blir läckert kopparfärgade, sen ett tjockt lager 3D-lack ovan på!!! Bilden gör dem absolut inte rättvisa!!


 Ett litet blomkollage kunde jag ju bara inte motstå förstås... Ser ni de vita flingorna på den stora röda blomman? Det är det senaste tillskottet här hemma, det heter Twinklets Diamond Dust (från Pysseltagen så klart, hihi). Kommer leka mycket med detta...



 Tagen är distressad och stämplad, och så lite Paper Pen-prickar för att förhöja det hela lite.

Vi firade julafton på Norra Öland hos mina svärföräldrar och det var rena turen att vi kom fram. Vädret var så dåligt, snön vräkte ner och det blåste så mycket så två timmar efter att vi kom fram så stängdes alla vägar på norra Öland. Så klart hade vi kört fast en gång på vägen oxå!!!

Inte kunde vi åka hem på juldagen heller som planerat för vägarna var fortfarande stängda. Men sa min svärmor, vi får roa oss så gott vi kan. Så vi spelade spel och åt julgodis hela dagen. Plötsligt säger min svärmor, men Mio, ville inte du lära dig virka blommor?

Är hon inte underbar!!! Vi satte oss ner och hon visade mig grunderna och hur man läste en beskrivning. Och jag virkade så jag fick ont i fingrarna, det gällde ju att passa på när man hade en lärare bredvid sig. Så här kommer bilder på mina tre blommor som jag hann med...

Jag började med lite grövre garn under upplärningen, men fick med mig superfint och tunt garn hem tillsammans med några mönster oxå. Så nu ska här virkas blommor!!! Ska bli så kul att använda dem på något alster :)

Nu ska jag sätta mig och blogga hos Pysseltagen oxå för det är nämligen jag som har Tips och Trix-torsdag där imorgon. Titta in, vet ja!





6 kommentarer:

  1. Vilka paket du fick av tomten. Och en kurs i virkning, det är inte illa. Hade gärna kommit på din tips o trix men tyvär så arbetar jag. Men du såg mitt svar på påsarna? Kram Gertrud

    SvaraRadera
  2. Vilka fina blommor du har virkat!

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga scrappiga paket! Du är värd vartendaste ett!
    Så fina blommor du har virkat, det ser inte illa ut för en nybörjare! Visst är det kul!
    Kortet till din son är helt fantastiskt, som det mesta du gör!
    Kramar i massor!

    SvaraRadera
  4. Wow, det verkar vara julafton hos dej jämt. Så många fina julklappar. Och jag måste säga att du virkat fina blommor för att vara första gången.
    Riktigt Gott Nytt År på dej.
    Kram
    Petra

    SvaraRadera
  5. WOW så många fina julklappar du fått! Kortet är jätteläckert. Snygga blommor! Det mönstren har jag aldrig sett förut.

    Jag vill önska dig ett gott slut och ett Gott Nytt 2011!
    kramis Pernilla

    SvaraRadera
  6. Så roligt att du gillade grejjerna du fick av mig. Jag hoppas få se lite alster du gjort med det sen ;-)
    Jag blev själv otroligt förtjust i volangerna eller vad man kan kalla dem för så dem kommer jag nog köpa till mig själ hädanefter hihi

    Duuu de där blommorna du virkat vill jag lära mig. Älskar att virka men har aldrig virkat sånnadär vackra blommor.
    Var kan man hitta mönster till sånna?

    Kram och gott nytt år tjejjen!

    SvaraRadera