torsdag 26 mars 2009

Fler bidrag till CC

Av någon konstig anledning raderades detta inlägg!! Jag har lagt upp det igen, men bilderna dröjer lite, men lugn de kommer så småningom!!

Jag har varit sååå flitig! Jag har faktiskt gjort bidrag till 7 av Scrappers utmaningar, och oj så roligt jag har haft!! Jag har verkligen fått gnugga geniknölarna ibland, göra saker lite utanför mitt vanliga fast med min egen touch...

I denna utmaning skulle man göra ett kort utan stämplar. Det var det enda kravet. Och riktigt kul var det. Man fick ju plats med mycket mer på kortet när inte stämpelmotivet tog all plats...

Jag har använt vanlig vit CS till stomme, klätt det med ett vackert grönt papper, rivna och chalkade kanter förstås. En egengjord tag, klädd med papper.En spets på ena sidan och ett sidenband. Texten är en rub-on som jag hade i mina gömmor. Och lite BellaMio-blommor...
Mitt bidrag blev så här:


Detaljbild 1: En vacker fjäril och små retroblommor med chalkade kanter och en plutt pearl maker i mitten. Fiskars kantstans på det rosa pappret.
Detalj bild 2: Jag bara älskar att sitta och göra dessa blommor!!! Man kan variera dem i oändlighet... ingen är den andra lik! Här har jag chalkat kanterna och haft på lite Crackle Accent på mittenblomman.


Nästa utmaning var en skissutmaning för kort. Skissen såg ut så här:

En härlig skiss! Så här blev min tolkning:


Stämpeln kommer från hÄnglars nya kit som kom i brevlådan i veckan. Mitt första hÄnglarkit faktiskt. Och jag älskar dem allihop!! Nåja det var ju en parantes, hihi... Jag har maskat stämpelmotivet och lagt en textstämpel bakom och duttat på med torrchalks i rosa. Detta är en teknik jag gillar och som jag börjat använda mig av allt mer. Minirosoroch mina nya vackra rosa sammetsblad, ett skirt band och en BellaMio-blomma i hörnet.

Detaljbild: På tagen har jag använt mig av en stämpel och texten lyder: En vän som du är svår att finna... Vackert så det förslår!

Den sista utmaningen jag gav mig på var att man skulle inspireras av detta kort. Kortet är ju urgulligt och jag ville inte ens försöka efterapa det.
När jag var liten var "filmisar" väldans poppis. Ni vet sånna där samlarkort med seriefigurer och kändisar på. Så jag gjorde en variant på det.


Så här blev resultatet:
# 32 Fröken Nyckelpiga heter just denna filmis, hihi! De yttepyttesmå bruna blommorna är sammetsbrads som jag fick hem i veckan, visst är de söta!!
Detaljbild: Ett litet pärlhjärta har jag limmat dit för att förhöja kortet en smula.
Ja ja, det var väl allt från mig för den här gången! Ikväll blir det inget pysslande utan lite WOW-spel istället. Glöm inte att lämna en liten kommentar efter dig för att förgylla min dag!
Tudeluu!!

3 kommentarer:

 1. OOOh vad snygga kort du har gjort, och vän-stämpeln...var har du hittat den?
  Den var verkligen jättefin!!

  SvaraRadera
 2. Åhh vilka vackra kort! Gillar framförallt det översta.

  SvaraRadera
 3. Så himla gulliga saker du gör. Visst kommer man ihåg filmisar. Jag har en hel bunt ligger kvar någon stans. Men jag tror bara jag har smurfar på mina.

  SvaraRadera