fredag 13 februari 2009

Målarblock

Min dotter formligen ääälskar mina stämpelmotiv. Speciellt hÄnglar och Magnolior. När jag sitter och pysslar kommer hon ofta och säger, -Snääälla mamma, kaaan jag inte få några stämplar av dig? Snääälla??

Hon menar förstås motiv (för hon vet att be om själva stämpeln är = aldrig i livet, hihi). Och visst det kan tyckas att det är väl inte så farligt, men att dra fram stämpeldyna, kloss, leta efter rätt stämpel och stämplar upp och sedan rengöra... Det är verkligen ett avbrott i pysslande och får mig att tappa pysselsugen totalt!

Men si nu har jag fixat så jag slipper det!!! Dottern fyller nämligen 6 på måndag och mamma har knåpat ihop egna målarböcker mha alla mina stämpelmotiv (och de är många!!), laserskrivarpapper så det blir snyggt ihop med tushpennorna och min BIA!!

Eftersom jag har så många stämplar (fast inte tillräckligt!!) så fick jag dela upp dem i olika block. Så jag gjorde ett lite tunnare block med killmotiv och ett rejält tjockt med tjejmotiv.


Sedan blingpapper som framsidor, chalka och lite blommor, Klart!! Och hon kommer att älska dem!!
Och när jag ändå höll på så stämplade jag upp massor till mig själv oxå. På akvarellpapper då förstås efter som jag målar med Tombows och akvarellpennor.
Fem av varje motiv faktiskt, och nu sitter jag och gör hålen med BIAn, vilket tidsjobb!! Men det blir bra när det är färdigt. Då har jag ju alla motiven klara när andan faller på för att göra ett kort. Eller om jag känner för att måla lite.
Nähä, nu är det dax att göra lite nytta igen... TAck för att du tittade in :)
Tudeluu!

8 kommentarer:

 1. vilken bra ide!!! Den måste jag "låna" av dig!! *S* Dottern din kommer att bli överlycklig!!!

  SvaraRadera
 2. Det var en jättebra ide. Tror hon kommer att bli jätteglad för dessa målarböcker.Ibland är det skönt att ha lite uppstämplade färgiga motiv. För att stämpla upp är inte det roligaste.Ha en bra helg.

  SvaraRadera
 3. Det var ju en jättebra idé! Snyggt och enkelt.
  Önskar dig en trevlig helg!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Vilken otroligt bra idè. Den blir till att norpa. Kanonfina blev dom.Kram...tyrasmatte

  SvaraRadera
 5. vilken kanonbra idé! Jättefina blev de också! Din dotter kommer att få superkul!!

  kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 6. Hon kommer bli toppenglad! :-D Du är så påhittig!

  SvaraRadera
 7. Jättefint... och oerhört smart!
  Den idén kommer jag att sno.

  //Lotta

  SvaraRadera
 8. Det var en riktigt- ursäkta språket- skitsmart idé!!!!
  Detta vore något för alla scrap-smittade föräldrar med "hack- i häl- följande" barn :)

  SvaraRadera