torsdag 26 februari 2009

EN SCRAPPTRÄFF!!!

Ja, visst!! Vi tjejer som träffas på måndagarna och scrappar ihop har gett oss på att fixa till en scrappträff... Åh det ska bli så kul!! Lördagen den 18 april smäller det :)

Just nu jagar lillnettan och jag sponsorer som bara den. Och jag måste säga att vi faktiskt har fått tag på riktigt fina vinster hittills... Bla så sponsrar TINGTURA, SCRAPGALEN och HILDAS RUM med finfina vinster...

Sedan har vi en hel del lokala företag som sponsrar oss med massa fina grejjer... Bland annat har vi fått ihop ett jättefint kit med härliga produkter, frisörschampo och balsam, fina skönhetsprodukter och annat läckert. Detta ljuvliga kit ska vi lotta ut bland alla som kommer. Åh, jag säger då det, det kitet skulle jag inte ha något alls emot att vinna!!

Titta gärna in i OscarsScrappens blogg . Vi uppdaterar allt eftersom...

Så häng på du oxå nu för sjutton!!!

3 kommentarer:

 1. Så himla mycket fint du har i din blogg. Och tack så jättemycket för de fina extra blommorna i min utmaning. Jag har uppdaterat min blogg. Kila in och kika.

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar!

  Att det vankades scrapträff i O-hamn hade jag ingen aning om, har inte ens hunnit tänka på pyssel på sistone. Men det låter som ett jätteroligt arrangemang. Jag ska absolut överväga det! Var ska ni hålla till?

  SvaraRadera
 3. Hej och tusen tack för sin gulliga kommentar i min blogg!Så kul med scrapträff i O-hamn det måste jag fundera på det är ju inte långt att köra det låter ju kanon roligt.

  Har ni varit hälsat på här i Kalmar hos Scrappa me mej.. har ni inte det måset ni göra ett besök..

  Så mycket fint du har gjort har tittat runt i din blogg, här kommer jag på besök fler ggr.

  Kram Anneli

  SvaraRadera