torsdag 1 januari 2009

Julklappsbyte

Ja ni vet, när man ska byta julklappar med sin skolklass eller på jobbet eller... Ja i alla fall, man har en bestämd summa att köpa för och man blir nästan varenda gång missnöjd!! Det brukar ligga något skräp i paketet som man inte alls uppskattar. Tycker inte om när det ska fixas paket bara för paketens skull! Jag vill att det ska vara tanke och känsla bakom...

Så på scrappis hoppade jag på en swapp där man lottade en kompis som man bytte julklapp med. Åh, så roligt det var!! Jag har hoppat runt i olika butiker och kollat efter grejjer till denna tjej som jag inte ens känner, men som jag ändå ville göra glad med en julklapp som hon skulle tycka om och uppskatta.
Min "bytar-kompis" blev http://tiggys.blogspot.com/ hoppa gärna in till henne och kolla på allt fint hon har!

Så här såg paketet ut...


Och innehållet:

När hennes klapp till mig dök upp i brevlådan var det endast med ren och skär viljestyrka som gjorde att jag inte genast slet upp paketet... Nä som en snäll och lydig flicka väntade jag förstås till julafton... Hihi, detta var i alla fall vad som fanns i paketet!! Och gissa om jag blev glad!! Har så länge velat prova pearl maker, och de där prima-bladen i sammet är ju bara för läckra! Å prickiga band, det är ju jag på pricken...Ska försöka fota lite alster och lägga upp de närmsta dagarna!

Tuddeluu!

6 kommentarer:

 1. Tack själv för det tjusiga paketet. :) Så härlig att du blev nöjd!
  Kan säga att jag har lekt med mitt pyssel även om jag inte vill slösa på dem underbara brunglittrande blommorna. Dem är ju bara för läckra!

  God fortsättning på nya året.

  /Tiggy

  SvaraRadera
 2. Ps: Jag hoppas det är okej att jag lägger till dig på min blogglista? :-)

  SvaraRadera
 3. MEN var har du hittat de där underbara bruna blommorna som du köpte till Tiggy? :-O Så himla fina!

  SvaraRadera
 4. Hej.
  Jag är ute på lite sidospår idag. Hittat många fina bloggar.Designat har ju valt sina DT nu . Är du en av dom? Gillade din rosa LO mycke.
  Hur kul låter det inte med en klappswapp. Har länge funderar på att hänga på nån sån swapp.
  Trevligt nutt scrapår.
  Maria

  SvaraRadera
 5. Jag tror minsann du fått något i min blogg??!!

  SvaraRadera