fredag 12 december 2008

Jag hann!!

Tänka sig, jag skickat in en ansökan till www.designat.se . De söker två nya till sitt designteam. Jag har funderat på det hit och dit, men inte riktigt vågat. Men så i onsdags så får sjutton i min man!! Han sa att du kan ju alla fall inte komma med om du inte ens söker! Och ja... det är ju sant. Och jag har ju faktiskt lika stor chans som alla andra. Friskt vågat, hälften vunnet!

Sagt och gjort... Nu var det bråttom, 3 LO's eller 2 LO's och ett kort skulle knopas ihop, och det till senast idag!! Men kl 23,00 gick mailet med ansökan och tre nyknåpade LO's iväg. Jag både vågade och hann. Det var helt ok att visa upp sina alster, så här kommer dom.

Föresten, lämna en kommentar, jag blir ju så glad när ni skriver några rader...LO nr 1: Min dotter ställer alltid upp tjänstvilligt när mamma behöver någon att öva på i fotostudion. Hon är mitt lilla gull och min lilla blomma!


Detaljbild:
LO nr 2: Denna bild är på min dotter när hon var på väg till dagis den sista dagen! Hon var fullpackad med fina presenter till fröknarna. Det var lite vemodigt, så jag ville göra en stämningsfull LO, och jag tycker nog att jag lyckats.Detaljbild:Lo nr 3: Det här är en LO om när min mellangrabb tog sommarens sista bad. Det var en sån där härlig sommarkväll, med ljummen sommarbris och vacker solnedgång.


Detaljbild 1:


Detaljbild 2:Så nu kan jag bara hålla tummarna och hoppas på turen!


Återkommer i morgon med mitt senaste pyssel som gjort att hela huset luktar underbart ikväll!


13 kommentarer:

 1. Jättefina bidrag du fått ihop och på så kort tid!! Sista dagen på dagis layouten var jättevaker och den fångar som du säger vemodet i bilden. Grymt, eller som min 7-åring skulle sagt "Du äger" Ska hålla tummarna hårt för dig :)

  SvaraRadera
 2. Vet inte om jag hittat till din blogg tidigare men nu så här mitt i natten tänkte jag att jag kunde klämma i med en ordentlig kommentar. :)

  LO1: Jag har själv svårt med såna stormönstriga papper som det rosa men jag tycker du har använt det fint när du täckt över delar av det med det lite mer lugna mönstrade pappret.
  LO2: Supersnygg, bäst gillar jag de otroligt snyggt distressade kanterna på det rödrosa lite större pappret under fotot. Kanon!
  LO3: OH, min favoritblomma med de tre runda papprena på varandra, jag är själv dålig på att dekorera mina LOs men just denna blomma kan jag klämma dit ofta.

  Jag vet hur mycket jag gillar kommentarer med lite mer än bara "Snyggt!" och "Fint!" Så jag får väl försöka starta en trend. :)

  Tack för all inspiration och lycka till med DT ansökningen.

  SvaraRadera
 3. Helt underbart!
  Otroligt fin scrap stil, önskar jag kunde få till det lika fint! Du gjorde verkligen rätt i att söka, och efter att ha sett dina bidrag vore dom tokiga om du inte blev vald :) Ha en mysig lucia!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bidrag du knåpade ihop på så kort tid!!! Framför allt gillar jag Lo nr 2... gillade färgerna och hur du komponerat den! Varmt lycka till, jag lovar att hålla tummar och tår för dig för jag tycker du är så himla duktig!

  SvaraRadera
 5. Ååååh jättefint Mio! Gillar alla detaljer, och färgerna... LO nr 2 om sista dagen på dagis var ljuvlig! Håller tummarna för dig nu!

  SvaraRadera
 6. Å vilka jättefina bidrag du fick ihop! Jag hade ALDRIG hunnit (och aldrig vågat heller... ;)
  Lycka till!!!

  SvaraRadera
 7. jättefina Los alla tre =)
  Lycka till! Jag hade också tänkt men hann inte...

  SvaraRadera
 8. Du har gjort jättefina LO, håller tummarna för dig nu.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 9. Ursnygga alla tre men min favorit var första. Håller tummarna, vi ses på måndag, jag börjar redan bli hungrig. Kram Hanna

  SvaraRadera
 10. Så fina bidrag du har gjort! Den om sista dagen på dagis är ljuvlig. Önskar dig lycka till med din ansökan.
  kram! stina

  SvaraRadera
 11. Jättesnygga!:D gillar din stil! :) härligt med ruggiga kanter och sånt :)
  lycka till med ansökan! :)
  www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

  SvaraRadera
 12. Jättefina layouter allihop, lycka till :-) Kram Ammi

  SvaraRadera
 13. Underbara los. Du har så mkt fint i din blogg.Kram...tyrasmatte

  SvaraRadera