torsdag 13 december 2012

I fas...

Nu är det bråda dagar för oss som inte börjat med julkortstillverkningen i god tid! Men jag är optimist, -Jag hinner!!

Två julkort till har jag hunnit knåpa ihop under veckan :) Å nu tror jag faktiskt att jag är i fas, hihi... Det första fick bli ett stafflikort, de är roliga och ser fina ut tycker jag.

Istället för målat motiv fick det bli ett färdigt från Maja design till det här kortet. De mönstrade papperna kommer från spillbitar den här gången, tror det är från förra årets inköp. Två små nästan helt vita blommor med röda små pärlor i.Kraft Cardstock som bas och så har jag stansat med en kantstans runt hela och färgat in kanterna lite oxå.

En skir spets och ett band med vacker rosett.När man fäller upp kortet så följde jag samma tema med en oval till att skriva hälsningen på, spetsen och de två små blommorna.Å så kort nr: 2:
Tycker så mycket om alla Magnolias bakgrunder men är ju inte så mycket för att bygga upp motiv med lager på lager. Så jag bestämde mig för att man inte alltid måste måla sina stämpelmotiv!

Jag valde att färga in ljusen, stjärnan och snörena på paketen för att få lite liv i bilden, som gnuggade jag Vintage Photo runt hela och avslutade mitt motiv med lite snö på utvalda ställen. Den där ostduken går som ett tema genom alla mina kort just nu, men det kan inte hjälpas, jag är förälskad i den!!

Stansade ut lite blad och så tre så pluttar från en bärkvist. Blommor, blommor, blommor, många lager och i prickigt papper som jag tycker är absolut snyggast!!Det fina bandet med julhälsningen ville jag absolut få plats med och som en sista dekoration limmade jag även dit en snutt av det ljuvliga pärlbandet.Hoppas ni alla får en härlig luciadag!

5 kommentarer:

 1. Vilka fina kort!
  Förstår dig precis.
  Jag har försökt landa idag efter två nätters rättning, bedömning och betygssättning. De sista skrevs in i morse med 10 minuters marginal till deadline!!
  Jag har inte påbörjat mina julkort än...
  Tror inte jag kommer att komma i fas alls där!
  Det får bli morgondagens uppgift - att fundera på hur årets julkort ska se ut!

  Tack för all inspiration du delar med dig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt vackra julkort!!!!
  Hoppas att du går i mål med julkorten;-)
  Kram sophie

  SvaraRadera
 3. Underbara kort vännen! :) Du är alltid en inspiration :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Underbara kort båda två.... Önskar dig och din familj en underbar jul och ett Gott Nytt År!!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 5. Så underbara julkort.

  Önskar dig en God Jul o Gott Nytt scrapår!!!!
  Ha en skön julhelg!!!!
  Kram Anneli

  SvaraRadera