onsdag 12 september 2012

En liten hälsning

Ibland behöver man inte ett födelsedagskort utan bara något med en liten hälsningen. Jag har gjort en tag med en enkel hälsning på.


Började med att stansa ut tagen,  1 i vit cardstock och 1 i mitt mönstrade papper (Tim Holtz Paper Pad), sen skar jag bort en liten bit på alla sidorna av det mönstrade pappret. Då vet jag att den passar perfekt på tagen.
Efter infärgningen så stoppade jag hela tagen i en embossingfolder och körde igenom i min Big Shot. På bilden kan man se mönstret ganska bra. Sen knöt jag 2 fina band genom hålet på tagen. Hittade en ny blomma som jag inte provat att tillverka så den passade jag på att prova oxå. Tycker den blev riktigt bra! Och ganska enkel att göra oxå, sånt gillar jag :)På samma dies som tagen finns bla den här fina ramen så den bestämde jag mig för att använda oxå.

Efter att jag fäst bokstäverna så fyllde jag ramen med ett lager Glossy Accent och letade upp en brad att fästa i ena kanten. Som dekoration tog jag en söt fjäril som jag stämplat på krympplast. Billigt och bra sätt att göra fina charms själv!


Hoppas ni alla har det bra ute i stugorna?

7 kommentarer:

 1. Den är hur snygg som helst

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. SNYGGT!!
  Jättefin blomma och snyggt med krympplast fjärilen.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Helt underbar!! En tag är aldrig fel :)
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Så härligt snyggt!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 5. Jättefin tag och blomman var superfin! :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. nu var det ett tag sen jag hälsa på här. Som vanligt mycket fint att beskåda. Grattis till rosetten.

  SvaraRadera