torsdag 10 maj 2012

Sweet child of mine

Här hemma lyssnas det mycket på radio och just nu är det Rock-klassikers kanal som är inställd. "Sweet child of mine" spelas ibland och har liksom fastnat på hjärnan så när jag gjorde en LO med min dotter, så jag tyckte det blev en passande rubrik.


Jag började med det här pappret ett ljust, nästan helt omönstrat papper från PaperLoft som jag bara älskar, det ger massa utrymme för kreativt skapande :)


Och när jag var färdig såg det ut så här istället!!

Jag har mistat med säker 5-6 olika färger, rosa, brunt, guld, lite gråblå och dovt grön. Skimret ser ni ju tyvärr inte på bilden, men det är verkligen läcker. Jag passade även på att använda ett par masker när jag mistade å så några stämplar när jag var klart som även embossades för att ytterligare lyfta bakgrunden.

 För att rama in det hela lite så använde jag en underbar texturstämpel från Tim Holtz och stämplade runt hela LO:n och färgade sen in med brunt runt det stämplade.
 Crackle Paint - Picked Fence runt kanterna på fotot och så en vit kakservett. Jag blev överlycklig när Inger fick in den här tunna väven i butiken, köpte mig 2 förpackningar med en gång :) Den är såååå fin att ha som extra dekor på sina alster.

Klippte till en lagom bit som jag trasslade lite i kanterna och sen limmade fast med limstift på bakgrunden.

Rev ut en tidningssida ur en gammal Husmorstidning (som jag fyndat på loppis) och färgade kanterna på den innan jag limmade dit bokstäver och den utstansade ramen (spellbinders). Alla bokstäver har fått Glossy Accent på sig så de ska sticka ut lite mer :)Lite blandade blommor som jag hittade i mina gömmor, tror de flesta är lite äldre Prima-blommor. En biljett från Tims dies och stämplar som jag stämplat i två olika färger.


Hoppas ni inte lider allt för mycket av pollenallergi nu när våren är äntligen är här!!

Kram
BellaMio

7 kommentarer:

 1. Underbar titel, vacker LO
  Jättesnyggt med crackle paint runt bilden.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen skapat ett mästerverk... så många härliga detaljer, tekniker och ett underbart foto med en så fin text till :) Ha en fin dag!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 3. Nydelig layout! Herlig bakgrunn du har laget og flotte detaljer! : )Ha en fin kveld! Klem

  SvaraRadera
 4. väldigt vacker LO. så många fina detaljer

  SvaraRadera
 5. Snygg LO och underbart med alla olika tekniker och struktur du fått med och gjort. Det ger sidan mycket liv =)
  Fint kort du använt!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 6. Så jättefint det blev! Du har verkligen många kreativa idéer om vad som kan användas, biljetter, gamla tidningar mm.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Kikat runt lite här och tycker att du gör jättefina kort och LO´s!
  Tycker om vintagestilen. :)

  SvaraRadera