tisdag 3 maj 2011

Äntligen!!!

Äntligen är jag färdig med mitt minialbum!!! Ska villigt erkänna att jag faktiskt är ganska trött på det nu, och bara längtar efter att få sätta tänderna i något lite mer vårigt projekt, hihi...

Ja fast nu blev det ju inget minialbum, det blev ett 6x6 album istället, hihi... När jag äntligen var färdig med alla 35 sidorna så var det inte lönt att försöka binda ihop dem med min BIA, så jag stoppade sidorna i ett album i stället.

Men jag är väldigt nöjd!! Det har varit roligt att göra, även om jag är ganska trött på det nu, hihi... Kanske blir det en eller annan dekoration till på någon av sidorna, men det får bli en annan gång i så fall!

Här kommer en video med bilder på alla sidorna i mitt album, vissa har ni redan sett i tidigare klipp men en del är helt nya.
Några bilder bjuder jag oxå på :)

 Här har jag använt en papperspåse som bas och limmat på ett mönsterpapper, distressat med en mask och sedan klistrat dit ett par kugghjul. Det här är baksidan på påsen och här har jag använt två chipboard-dekorationer som jag målat med Crackle Paint, kletat på lite Treasure Gold, på med bokstäverna och sist embossat två lager med UTEE över hela härligheten, blev väldigt läckert! Den här sidan är det lite vimpelstuk på, fast jag fick inte sidan att stå som jag ville på kortet som det blev lite på sniskan, hihi...

Limmat boksidor i bitar i botten, sen Gesso ovanpå och sist lite distress-färger. Den fina biljetten är från Tim Holtz... Här har jag lekt med en wellpapp-sidan. Massa mister, lite svart Crackle Paint runt kanterna och så lite Treasure gold som avslutning.  Enkelt och riktigt snyggt :) Det här en en akrylsida som jag embossat med guldpulver. Det mönstrade pappret sitter på baksidan, jag har limmat fast det på baksidan av fotot som sitter på andra sidan...Denna sista sidan är ett hopkok av mönsterpapper och sidor från en bok, sen har jag lackat över med Glue 'n seal. Äääälskar den produkten!!

Nu tänker jag sätta mig ner och skapa ett riktigt vårigt alster i glada färger, hihi...


5 kommentarer:

 1. Ja älskart, d e så läckert!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Riktigt häftigt album!!

  SvaraRadera
 3. eftersom du är en så stor inspirationskälla för mig så vill jag gärna ge dig en award! Den finns att hämta i min blogg! kram ztina

  SvaraRadera
 4. WOW WOW WOW vilket arbete och vilket resultat:) Du är makalös duktig och inspirerar så himla mycket:) Gillar det du visar jättemycket:)
  Vad kul att du gillade mina blommor:)

  Ha en jättetrevlig fredag och helg, kramar från Lilla Inger:)

  SvaraRadera
 5. Galet snyggt är det! Du är fantastisk och att du orkar med ett sånt projekt är imponerande bara det! Kramar till dig!

  SvaraRadera