onsdag 16 februari 2011

Kan de va' Steampunk?

Jo jag tror att jag lyckats fånga den stilen på den här LO:n...

Det var evigheter sen jag gjorde en LO och vet ni vad? Det är precis som att cykla, har man en gång klurat ut hur det går till så sitter kunskaperna där sen. Och det var riktigt rooooligt, så nu har jag en till på G uppe på pysselbordet, hihi...

Så vad tycker ni? Är det Steampunk?

 Hur eller hur så är jag jättenöjd med LO:n och jag gillar verkligen stilen på den. Min stil är ju ganska Shabby Chic och jag tycker det är svårt att göra kill-LO:s med för mycket av den stilen. Men den HÄR stilen passar ju utmärkt till alla LO:s som jag har på gång till mina två killar :)



Rubriken har fått sig en rejält lyft mot hur jag brukar göra... Började med Tissue tape i botten, bara några remsor helt slarvigt ditsatt. Sen en snutt av TH's läckra filmstripp och sist så har jag använt Timsens Typewriter Keys för att skriva ordet BUBBLOR. Några fina Bebbles från Prima tyckte jag oxå passade in.


Här har jag gått lös ordentligen med stämplar, tegelväggen har jag stämplat ett par gånger med brun Stazon-dyna och så fågeln (i svart) som fått sig en liten krona på huvudet oxå. Tycker det är ganska kul att stämpla på mina LO:s.



En ticket från Tim Holtz Stickershäfte. På den här bilden syns det oxå att jag gått lös med sandpapper på själva fotot. En kul effekt som passade till den här LO:N tycker jag...



Detta var det första jag gjorde när jag bestämt vilket papper jag ville ha. Jag plockade fram massa roliga masker, både från Tim Holtz och från Tattered Angels och lekte med olika distressfärger och lite mist oxå. Sen stämplade jag Tims text och hörnet av en skrivmaskin. Sist fick fjärilen flytta dit. Den är mistat i tre olika färger och så en tjockt lager med Crackle Accent på, såååå häftig!



Här är dekorationerna... Många roliga!! Klockan och tag'en är från Graphic 45-papper som jag klippt ut. Klockan har jag även lagt ett lager med Crackle Accent på. Kedjan med tag:en och små dekorationerna har jag gjort själv, tag:en finns det en tutorial på hos Pysseltagen.

Och jo då Anneth goa vännen, jag fick minsann dit tofsen oxå, hihi...

Här ser ni mina charms lite bättre. Det är nyckeln, sen över tag:en hänger ett nyckelhål och ett kugghjul oxå. Visst är de fiiiina??!!! Sist i det här inlägget ligger en tutrorial på youtube där jag visar hur jag gjort dem, kika gärna!!



Å så lite blommor, det bara måste jag klämma in, hahahaha!!! Båda två har bottnar som jag har stansat med retropunchen i svart wellpapp och sedan embossat med kopparfärgad UTEE. Ovanpå har jag sätt en av de där rullrosorna som jag älskar att göra och för säkerhets skull fick de lite kopparUTEE på sig de oxå!

Det var verkligen rooooligt att göra den här LO:n och jag kommer helt klart att leka mera!!

Här kommer klippet då på hur jag gjort mina egna charms:


 Om ni gillar klippet får ni gärna skriva en kommentar eller trycka på gilla-knappen på Youtube!


19 kommentarer:

  1. jag vet inte varför men jag kan inte se klippet. står bara att det är ett privat klipp.... och jag vill se!!!!!!!

    Lo:n är urläcker som alltid!!!

    SvaraRadera
  2. Åhhh vad läcker Lon är! Gillar blommorna, stämpelväggen, ordet bubblor...ja allt är så fint!!!! Tyvärr hinner jag ej kolla på videon nu...men I will be back!

    SvaraRadera
  3. Helt, helt... Underbar!!!
    :-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nu har jag kollat filmen åxå - sååå läckert!! Bra tutorial som vanligt, tydlig å med bra tempo!Jag har bara grön krympplast (oanvänd...) tror du det funkar?
    Å så vill jag ju såklart ha den där braiga blå hälla saken åxå... hihi
    Massa kramar

    SvaraRadera
  5. Ja nog tycker jag det är steampunk. Hur som helst är den döläcker och så många detaljer och egenhändigt gjorda dekosar, underbar.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jaaa, är inte detta steampunk så vet jag inte vad som är .. Sååå himla läcker! Jättemånga coola detaljer att titta på å visst är den helt kanon som en "kill-layout" .. Me lajk! =)
    kram påre!

    SvaraRadera
  7. Japp,i min värld är det Steampunk.Den är superfin, detta med krympplast ser kul ut. Filmen är jättebra. Kram Gertrud

    SvaraRadera
  8. Klart de´e´ steampunk ;) Fin LO i bästa BellaMio-stil!

    SvaraRadera
  9. Hur läckert som helst! Visst tycker jag att det är steampunk. Många roliga detaljer!

    Ha det gott!
    kramis Pernilla

    SvaraRadera
  10. Me like, ääällllllskar alla detaljer, så snyggt!!!

    SvaraRadera
  11. Åh Mio!
    Va coolt du har gjort.
    Hade tryckt på gilla knappen hur många gånger som helst, men det finns ingen jag kan trycka på.....

    Vilken superhäftig LO du gjort, saknar dig-tur vi ses på måndag.

    Stora kramar vännen/ Johanna.

    SvaraRadera
  12. Men shit vilken underbar LO!! Alla detaljer....hur läcker som helst, man kan titta hur länge som helt och hittar hela tiden nya härliga detlajer. Megasnyggt!!!!

    Gillar dina små filmsnuttar åxå på kanonbra ideer. Kul!

    SvaraRadera
  13. Det är Steampunk! (Precis som Philip Pullmans böcker!) Så fruktansvärt snyggt! Jag har inte ord för att tala om hur begåvad jag tycker att du är! Krymp-plast som är så svårt! Hur kunde du få dem så platta och fina?
    Jag är så imponerad!

    SvaraRadera
  14. Ännu ett helt underbart alster! Älskar rullblommorna, du har gjort dom själv va? Har du någon tutorial för dom eller är det en hemlis? =)

    SvaraRadera
  15. Vilket öga du har för underbara detaljer:) Din LO är fantastik snygg verkligen ett njutbart ögongodis:) Du kan verkligen inspirera oss andra:) Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg, kramar från lilla Inger:)

    SvaraRadera
  16. Så himla snygg layout och du kan det här med video-klipp! Kraaam!

    SvaraRadera
  17. Kul att du gillade det jag åstakommit : )
    Vilket "skönt" papper d va till PM:arna!!!

    SvaraRadera
  18. Tittar förbi och ville önska dig en riktig trevlig fredag och helg:) Kramar från lilla Inger:)

    SvaraRadera