tisdag 9 november 2010

Födelsedagsswapp på SS!!!

Måndags var det min tur att fylla år, eller ja det var i alla fall min månad!! Egentligen fyller jag ju år i jul men den månaden var redan tagen så jag fick november istället och det må jag säga var heeeelt ok!!!

Jag har fått så fina presenter av alla de goa tjejerna, TACK snälla söta ni!!!! Jag är verkligen jätte jätteglad!!!!

Så klart måste ju allt redovisas i bilder så här kommer alla läckerheterna!!
Detta läckra innehåll fanns många små fina paket från CitronLime!! Tack vännen min, det är såååå jag!!! Extra tack för det finfina kortet som du förlagt, du vet vännen det är tanken som räknas, hihi!
Finfina önskesaker från Jema30. Tack snälla du, precis mitt i prick!!Från kära söta Maiden, min gamla goa DT-kollega och forumvän... Tack söta!!! Och extra tack för de egengjoorda blommorna, de är underbara!!!!
Kan det vara så att vi sett de där fina pebblesen förr tro? Hihihi...

Å så från Lillnettan som är min idol vad det gäller godhet! Och nog är hon godheten själv alltid, för dessa underbara callingcard från Tattered Angels har jag önskat mig lääääänge. TACK underbaraste, goaste vännen!!!!Dessa två vackra kort (det översta från SofiaH och det undre från AnnaS) kom oxå med posten för deras presenter kom tillsammans med ett par andra tjejer. Tack för vackra kort!!


Sist men absolut inte minst kom detta läckra paket med posten idag! Det är från Mimic, ScrapLinda, AnnaS, SofiaH, Petra/Hegu och Kat!
En extra bild på de två vackra korten som Petra/Hegu och Mimic skapat. TACK söta tjejer!!
Alla kort kommer jag att sätta upp på väggen ovanför min pysselplats, då kan jag titta upp på dem när jag behöver inspiration, hihi...
Å det här mina vänner är innehållet i det färgglada paketet!!! WOW!!! Massa, massa läckerheter som jag kan leka och ha kul med hur länge som helst... TACK SNÄLLA GOA NI!!!!
Trots att det nu inte var min riktiga födelsedag så var det en underbar dag med alla dessa presenter som ni goa tjejer givit mig. Jag är jätteglad och tacksam till er alla!!!

2 kommentarer:

  1. Jätte fina presenter

    kram från MIG

    SvaraRadera
  2. *vrider mig av skratt* Vet du, jag är inte alls särskilt god - men jag försöker vara snäll mot dem jag tycker om i alla fall.;-) Glad att du blev glad!!!

    SvaraRadera