fredag 1 oktober 2010

Ett DT-kort till...

Fastän det nu är oktober så har jag två alster kvar att visa er som jag skapat för Skogstokiga. Vill ni veta vilka stämplar jag använt så kika in till Skogstokiga och kolla in inlägget där!

Jag vill oxå passa på att tacka Petra för att jag fick Gästa henne under september. Det har verkligen varit givande och roligt att skapa lite annat än i den stilen man brukar.

Nå, här kommer då kortet:

Jag har alltid tyckt att flugsvampar är så vackra, så när jag fick dessa stämplar med i kitet var det ju givet att jag skulle skapa något med dem!

Bakgrunden har jag mistat med tre olika sorters mist och så chalkat kanterna. Den vackra kanten har jag stansat ut i min Big Shot.


Jag har färglagt med copics och tycker jag blir bättre och bättre på det. Det som fortfarande är svårt är det som egentligen ska vara vitt... Men övning ger färdighet sägs det ju, så det är bara att öva på, hihi...

Pluttarna på hennes dräkt och hatt har jag fyllt i med PearMaker får att få det där lilla extra...
De här småsvamparna har jag målat var för sig och de små sitter med 3D-kuddar ovan på de andra.


I det övre hörnet har jag embossat en läcker stämel med brunt embossingpulver. Denna är en av mina favoriter från Skogtokiga!Även i det nedre hörnet har jag embossat ett stämpelmotiv. Jag gillar att rama in mina motiv, hihi...


En liten tag gjorde jag oxå som fick titta fram bakom den lilla flugsvampsfiluren. Jag stämplade och embossade texten i svart och så gjorde jag lite pluttar med den fantastiska Paper Pen.
Det var allt för idag, men det kommer ett sista kort om några dar!!


6 kommentarer:

 1. Vilket härligt kort. Man blir så glad när man ser på det :) och vilka detaljer...
  Ha det nu gott i helgen.
  Kram, BI

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort vännen :)
  Blir himla nyfiken på Paper pen...!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hej, ett jättehärligt höstkort. Visst är flugsvampar vackra men ack så farliga. Underbara stämplar och jag ser att du använt vår favvomaskin ( BS ) :) Ha en skön hösthelg, kram Gertrud

  SvaraRadera
 4. En stor stor bamsekram till dig och dina härliga alster Mio.
  Ha en riktigt skön och härlig helg.
  Skogstokiga inspirationshälsningar
  från mig

  SvaraRadera
 5. Underbart kort i helt underbara färger:) Å du har gjort så himla fina detaljer också på kortet som jag gillar:)Å man blir glad av att titta på det stämmer:) Ha en underbar helg, kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera