fredag 9 juli 2010

Födelsedag!!!

Vilken härlig födelsedag jag hade igår!!!

Först kom familjen in och sjöng för mig på morgonen och jag fina presenter av barnen. Underbara, mumsiga chokladpraliner från Mrs. Brown. Och på väg över atlanten är en sån här som jag fick av min älskling!




Såååå fin ordning jag ska få på mitt pysselbord när den kommer hem!!


När posten kom fick jag nästa härliga överraskning!! Titta bara vad som fanns i min brevlåda:)



Två vackra kort, ett från Cath min goa goa DT-kollega och ett från Sara_80 på Svensk Scrapbooking!! Visst är det fina kort? Tack snälla ni för att ni förgyllde min dag!!!



Och i paketet från Cath låg dessa läckerheter!! Är hon inte världens gulligaste? TACK Snälla Cath för de superfina sakerna!! Gissa om jag blev glad!


Fram på eftermiddagen fick jag ett medelande från DHL att jag hade paket att hämta.

Lite saker från Pysseltagen och så detta fiiiina palet från Inger och mina två DT-kollegor Lotta och Carina!!! Visst kan de konsten att slå in ett paket? Så fint!!!



Inuti paketet fanns dessa läckerheter, mums :) TACK snälla söta rara ni! Jag blev så glad och så rörd av er omtanke!!!
Klockan fyra var det dax för mina gäster att komma, jag hade bjudit in ett par pysselkompisar för lite skapande, drinkar och grillat. Så mysigt vi hade!! Kvällen blev lång och mycket trevlig.
Massa fina presenter fick jag oxå, TACK goa Lillnettan och söta Karin för era fina gåvor. Kommer ha såååå roligt med dem!!!

Här är en samlad bild på alla mina fina saker jag fick igår! Visst har jag alldeles underbara vänner!!! TACK för att ni finns i mitt liv!!!

5 kommentarer:

  1. Ååååh, här går med med i ditt candy, vinner alltsammans, och så glömmer man totalt bort att gratulera mitt i allt samman!!!!! Förlåt söta du, och STORT GRATTIS I EFTERSKOTT!!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott :) Fick du allt som fanns på din önskelista?

    SvaraRadera
  3. Tack, tack, tack snälla!!!! Idag kom alltsammans!!!! Såååå härligt att packa upp alltsammans, och lilltjejen hjälpte mig så gärna. Hon var så försiktig, och pillade fram och tillbaks med alla blommor och fjärilar hela tiden. Såååå mycket fint!!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis i efterskott! Så många fina saker du fick. Nu kan du allt ha roligt.

    kramis Pernilla

    SvaraRadera
  5. Stort grattis på födelsedagen - i efterskott ;)
    Du fick verkligen många fina och snygga scrapsaker...själv hade jag mer än gärna lagt händerna på glasdekosen från Prima med fjärilarna...Så najs!

    Kram!

    SvaraRadera