onsdag 28 april 2010

LO nr: 2

Idag tänkte jag visa er LO nr 2 som jag skickade in till Svensk Scrapmästare... Perfekt att uppdatera bloggen med nu, hihi...

Det här var den svåraste utmaningen för mig... "Fokus på text"... Ända sen jag gick på högstadiet har jag haft väldigt dåligt självförtroende vad det gäller text och att rita. Jag var den enda eleven av 150 elver när vi slutade nian som fick en 2:a i bild. Detta för att jag ritade och skrev som en kråka enligt min lärare....

Så den här utmaningen var verkligen något att bita i. Och ska jag erkänna så var det faktiskt den här utmaningen som gjorde att jag inte skickade in några bidrag förrän ett par dagar innan slutdatumet.

Reglerna var såna att att det skulle finnas handskriven journaling väl synligt på LO:n, samt att man var tvungen att göra rubriken själv.

Ganska nöjd är jag med mitt resultat! Kanske är det så att jag nu i efterhand plockar bort rubriken och de två journalingrutorna... Kanske...

Jag har skurit till remsor av mönstrat papper, stansat ena långsidan med en borderpunch, chalkat och sedan sprayat och limmat fast dem veckade runt bakgrundspappret. Sist så sydde jag även en raksöm runt alltihopa...

Journalingen är en dikt som jag tycker passar så fint...

Jag har veckat det rosa pappret i min wellpappveckare och så massa 3D-lack på fjärilen!

Blommor, blommor, blommor!! Och så en fjäril till, hihi...

Närbild på rubriken då... Jag har skrivit efter en mall med en embossingpenna på vellumpapper. Snabbt över med distress-embossingpulver och sedan värma med embossingfönen. Sedan klippte jag ut alltsammans och fäste på ett annat papper. Mera 3D-lack på den fjärilen oxå :)

Det var allt för idag! Men återkommer om någon dag med alster nr: 3, så titta in snart igen!

8 kommentarer:

 1. NEEEEEJ!!!! Du får INTE ta bort journalingen och rubriken!!!!! Du skriver ju skitsnyggt! Den läraren visste helt klart inte vad den gjorde! Var stolt över din handstil, den är bara din, och den gör dig unik!!! När inte du finns kvar längre, kommer dina barn att älska din handstil för att den var din, de känner igen den och känner trygghet i den. Då har de i alla fall din handskrivna text kvar... Jag tycker heller inte om min handstil, även om jag vet att andra gör det. Men jag har lärt mig det, att mina barn kommer att tycka den är jättevacker när de blir stora, får bar, och jag inte längre finns med dom... (Jajaja, det är ju flera år mellan varje kommatecken där, jag tänker ju inte dö på en gång när de fått barn, fattar du väl?!;-) )

  Ojdå, vad jag blev djup nu dårå...... Men det jag ville ha sagt var att du skriver snyggt! Behåll det precis som det är, det är perfekt!!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt.... eller jaaa, jag hoppas ju att jag berörde dig på ett positivt sätt, hihihi! Jag bara kände att jag behövde skriva ett inlägg om just detta, för det är såååå många tjejer som tycker de skriver så illa, när de i själva verket skriver jättevackert!

  Jag ska stå för mitt ord, hädan efter ska jag ha mycket mer handskriven journaling, för att visa att man faktiskt kan!

  Kraaaam!!

  SvaraRadera
 3. åh, tack, vad snäll du är.. =)

  ååååh, vad fina LO:s du hade skickat in till scrapmästare-tävlingen.. jättehärliga.. =)

  //roolz

  SvaraRadera
 4. Åh...den är helt bedårande fin...!!! Tokgillar alla detaljer, och vilket jobb du lagt ner på den! Love it!

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Mio, den är underbar!! Och din toka, så klart att du inte ska ta bort det handskrivna, det är absolut inget fel på din handstil!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Du behöver verkligen inte skämmas över din handstil idag. Den är jättefin. Tur att du inte lät dig nedslås av bildbetyget, så fina alster som du skapar, tji fick han eller hon bildläraren. Gillar LO:n jättemycket, fina detaljer och finstämd. För allt i världen plocka inte bort något. Den är jättefin.
  Tack för förklaringen i min blogg på receptboken. Får se när jag nån gång hinner. Fattar inte vart tiden tar vägen.
  Önskar dej en riktigt trevlig Valborgsmässohelg.
  Kram
  Petra

  SvaraRadera
 7. Vilka fina layouter du har gjort.. *kliar mig lite i huvudet å undrar varför du inte är med bland finalisterna*
  Tycker som så många andra här att du skriver jättefint, å som Linda säger, dina nära å kära kommer att älska dinhandstil, just för att den är din !
  Hoppas du får en riktigt härlig helg!
  många kramar!

  SvaraRadera
 8. Det finns absolut inga skäl till att du ska skämmas över din handskrift - det ser MCKET bra ut! Inte som mina alster där jag byter handstil flera gånger per layout :) Dessutom är det viktigt att de som kommer sen och tittar, efter vi inte finns eller när vi är gamla och knappt kan skriva längre, får se de glimtarna av just DIG här och nu, handstilen är så... personlig på något sätt, det gör att man känner sig närmare. Tycker jag, trallalla :)

  SvaraRadera